Agenda

Onze agenda voor 2018 & 2019;

  • Zaterdag 30 juni – unieke Valuas lounge BBQ avond
  • Zaterdag 14 juli t/m zondag 5 augustus – gesloten i.v.m jaarlijkse vakantie sluiting
  • Dinsdag 9 oktober – Nationale Krokettendag (De Valuas kroket)
  • Zaterdag 11 mei 2019 – Het Valuas evenement

 

Inspiratie Tour

Afgelopen week heeft Eric met enkele collega’s van Les Patrons Cuisiniers Denemarken bezocht.

Onder andere een inspiratie lunch bij Noma, een fantastische ervaring!

Zomerse BBQ


Dit jaar op 30 juni organiseren wij op geheel informele wijze een barbecue avond. Swingende muziek, goed weer, lekker eten, verfrissende wijnen en de korte broek!

Iedereen is van harte welkom!

Ontvangst vanaf 19.00 uur.

€ 100,- all-in.

Aanmelden doe je per email info@valuas-hr.nl of via 077 – 354 11 41.

Reserveer tijdig!!

Fiets verhuur

Ons restaurant, hotel en brasserie ligt pal naast diverse fietsroutes.
Blijft u overnachten bij ons en u wilt graag gebruik maken van een huurfiets, of heeft u lekker geluncht en wilt u nog even de omgeving verkennen??

Dan kunnen wij een fiets voor u reserveren of u reserveert ze zelf via Metropool.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

VACATURE: KOK of ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn opzoek naar nieuwe medewerkers voor in onze keuken!

Heb je affiniteit met de horeca, enthousiast om te koken en veel plezier in je vak?

Kom dan bij ons werken, wij beschikken over een restaurant met Michelin ster, een brasserie met een Bib-Gourmand en een 4 sterren hotel.

Solliciteer dan direct via info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

VACATURE: Sommelier

Voor ons restaurant Valuas (*Michelin ster) en brasserie (Bib-Gourmand) zijn wij opzoek naar een sommelier. Wij beschikken over een uitgebreide wijn kaart, een eigen wijn winkel en een aparte wijn ruimte waar gasten hun eigen wijnen kunnen uitzoeken.

Heb jij kennis van wijnen, kan je gasten enthousiast begeleiden voor een perfecte keuze van een wijn-spijs combinatie, ben je een team player en heb je goede communicatie vaardigheden?

Dan zoeken wij jouw!

Solliciteer direct en stuur je C.V inclusief begeleide brief naar info@valuas-hr.nl t.a.v. Eric Swaghoven.

Bijzonder Brabant

DEURNE Henk Kerkers, krijgt de Sgrifoodpluim van de Provincie Noord Brabant
Foto : Wim Hollemans

Route Culinaire

Les Patrons Cuisiniers Route Culinaire betekent dat wanneer u bij een van ons komt lunchen of dineren, u ter plekke de foto van de Patron in deze gids kunt laten signeren.

Bij tien handtekeningen van tien verschillende Patrons, ontvangt u een Magnum Pommery Champagne. Bij twintig handtekeningen van twintig verschillende Patrons, zullen u en uw tafelgenoot tijdens het Grand Gala des Patrons 2019 als onze persoonlijke gasten aan tafel worden verwelkomd

Meer informatie

Aspergerie

Ook dit jaar was de aspergerie in de Maaspoort weer een grandioos succes!

Wij kijken alweer uit naar de volgende editie in 2019!

Lees het hele artikel op Chapeau Magazine. 

 

Terras

Ons terras met uitzicht op de maas is ook weer geopend!

Heerlijk genieten van onze nieuwe gerechten van de brasserie of restaurant menukaart in de fijne lente zon. Een heerlijk glas verfrissende wijn, of een lekker stukje Limburgs appelgebak met koffie na een fietstocht.