Agenda 2017

Onze agenda voor 2017;

  • Donderdag 23 november – Demo Beej Benders (De Valuas kroket)
  • Vrijdag 24 november – Demo Landweert (De Valuas kroket)
  • Zaterdag 25 november – Demo Landweert (De Valuas kroket)
  • Zondag 24 december – Kerst avond
  • Maandag 25 december – Eerste kerstdag
  • Dinsdag 26 december – Tweede kerstdag (alleen cateringmenu)
  • Zondag 28 januari – Grand Gala des Patrons 2018

KERSTMENU 2017

Het kerstmenu serveren wij op zondag 24 december (kerstavond)
en maandag 25 december (eerste kerstdag).

Aperitiefsnacks
***
“Cocktail” met boerderij kalf, tonijn met citroen, mais en Imperial kaviaar
***
“Brochette” snoekbaars met langoustine, eikhaas, spinazie, peterseliewortel
en saus van eekhoorntjesbrood
***
Parelhoen, wintertruffel, seizoensgroenten en dragon
***
Hertfilet, gnocchi, pompoen, gele biet, appel, trompette de la mort en boekweit
***
“Kerstboompje” met karamel, chocolade en vijgen.

Reserveren kan via 077 – 354 11 41 of via email. 

De prijs voor dit menu bedraagt € 90,- per persoon, exclusief drank.

All-in prijs voor dit menu is €137,50 per persoon, (aperitief, een glas wijn per gang, tafelwater en koffie/thee)

 

KERSTCATERING MENU

Ook dit jaar kunt u thuis weer genieten van kerst met ons voortreffelijk cateringmenu.

Aperitiefhapje
***
Blanc manger kwark met spinazie, tartaartje zalm,
gevuld kwarteleitje en cracker
***
Kreeftensoep met Hollandse garnalen en kruiden
***
Hertenrugfilet, hertengoulash met winterse garnituren
***
Citroen en yoghurt
***
Chocoladetruffel

Ophalen kan op kerstavond en eerste kerstdag.
Dit menu kost € 60,- per persoon, inclusief een mooie fles wijn!

Reserveren kan via 077 – 354 11 41 of via email. 

Balkenbrij

Benieuwd hoe Eric een van onze klassiekers serveert? Kijk het filmpje:

Private dining

Wil je graag privé dineren met collega’s zodat de werkbespreking niet uitgesteld hoeft te worden? Of heeft het bedrijf iets te vieren en willen jullie in alle rust dineren? Dat kan!

Ook gezellig met een groep vrienden of familie borrelen om een heugelijk feit te vieren of gewoon te proosten op het leven, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Prix Culinaire de Taittinger

Onze sous-chef Sander heeft meegedaan met Le Prix Culinaire de Taittinger en heeft de ronde in Nederland gewonnen!

Hij mag nu door naar de finale in Frankrijk!

 

NIEUWS

Beste gast,

Meer dan 20 jaar hebben Marcel en ik gewerkt aan een prachtig bedrijf.

Met legio hoogtepunten in de loop der jaren.

Echter zijn we op een punt gekomen dat onze wegen de andere kant opgaan.
Dit is absoluut in goed overleg gegaan.

Door de groei van onze diverse bedrijfstakken is er een moment gekomen om keuzes te maken.

Marcel gaat zijn grootte passie achterna in de wijnen en zet ons dochterbedrijf The Wine Companions voort.

En voor Valuas geldt dat ik met mijn gehele team op een gezonde manier verder ga met veel gastvrijheid en kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Hiermee wil ik dan ook Marcel fantastisch bedanken voor een prachtige periode en hem veel succes wensen voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Eric Swaghoven
Restaurant Valuas & de Valuas kroket

Valuas Friet-Ei

Altijd benieuw hoe wij ons friet-ei maken? U kunt ook zelf een Venloos Friet-ei workshop volgend bij Valuas, u krijgt alle stappen uitgelegd in onze keuken door een kok van Valuas. Daarna mag u lekker gaan genieten van u eigen friet-ei in onze brasserie.

Neem contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

 

Vacature bediening

Wij zijn opzoek naar medewerkers voor in onze bediening, voor zowel het restaurant als in onze brasserie. Wil jij in een dynamisch bedrijf werken, waar de gast op nummer 1 staat, neem dan contact op met ons via email of bel ons op 077-354 11 41 en vraag naar Eric of Marcel Swaghoven.

Valuas thuisbezorgd

Geen zin of tijd om te koken? Vanaf medio oktober kunt u bij via inVenlo ook genieten van delicatessen van Valuas thuis.

Deze gerechten worden vers bereid in onze keuken en binnen 10-20 minuten bij u afgeleverd zodat thuis ook heerlijk kan genieten van onze specialiteten zoals de rundersucade of onze heerlijke fazantenravioli.

Meer info volgt snel, maar houd onze facebook en nieuwspagina op www.valuas-hr.nl in de gaten.