Agenda

Onze agenda voor 2018 & 2019;

  • Zaterdag 14 juli t/m zondag 5 augustus – gesloten i.v.m jaarlijkse vakantie sluiting
  • Maandag 6 augustus – brasserie open vanaf 12.00 uur
  • Dinsdag 7 augustus – restaurant open vanaf 18.00 uur
  • Maandag 6 augustus t/m vrijdag 31 augustus – Speciaal kreeften menu (brasserie)
  • Woensdag 19 september t/m zaterdag 29 september – Heerlijk Spaanse 10-daagse (restaurant)
  • Dinsdag 9 oktober – Nationale Krokettendag (De Valuas kroket)
  • Maandag 24 december – Kerstavond
  • Dinsdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Woensdag 26 december – Tweede kerstdag
  • Zaterdag 11 mei 2019 – Het Valuas evenement

 

Vakantie sluiting

Wij gaan zaterdag even genieten van een heerlijke vakantie!

Valuas is gesloten van zaterdag 14 juli t/m zondag 5 augustus.

Maandag 6 augustus bent u weer van harte welkom in onze brasserie vanaf 12.00 uur

en dinsdag 7 augustus vanaf 18.00 uur in ons restaurant!

 

Kreeften maand!

In onze brasserie serveren wij vanaf maandag 6 augustus t/m vrijdag 31 augustus een speciaal kreeften menu!

Hierop vindt u onder andere onze kreeften specialiteiten zoals bisque, kreeften salade, kreeft thermidor, etc.

Reserveer alvast! 

Zomer BBQ

HET WAS EEN FANTASTISCHE AVOND!

Wij hebben genoten, bedankt!

Volgend jaar komt er zeker weer een nieuwe editie.

Houd onze facebook in de gaten voor de foto’s en video’s.

 

Heerlijk Spaanse week

In september organiseren wij een restaurant week geheel in het thema van Spanje.

Wij serveren 19 september t/m 29 september een speciaal 3-gangen menu met bijpassende Spaanse wijnen per gang voor € 55,- per persoon.

U kunt dit menu ook uitbreiden naar 4,5 of 6-gangen. De kosten per extra gang zijn € 18 per gang inclusief een glas bijpassende wijn.

Reserveren kan via info@valuas-hr.nl 

Arrangementen

Wist u dat u nu heel gemakkelijk onze arrangementen kan boeken via onze boekingsmodule?

 

Vacatures

Wij zijn opzoek naar medewerkers voor;

  • Bediening (gastheren/vrouwen en sommelier)
  • Productie (Valuas kroket)
  • Keuken (kok of zelfstandigwerkend kok)
  • Housekeeping

Wil jij in een dynamisch bedrijf werken, waar de gast op nummer 1 staat, neem dan contact op met ons via email of bel ons op 077-354 11 41 en vraag naar Eric Swaghoven.

Inspiratie Tour

Afgelopen week heeft Eric met enkele collega’s van Les Patrons Cuisiniers Denemarken bezocht.

Onder andere een inspiratie lunch bij Noma, een fantastische ervaring!

Nieuwe gerechten inVenlo

Onze Valuas rundvlees kroket & bitterbal is nu ook via inVenlo te bestellen, handig als je thuis geen frituur hebt maar toch wilt genieten van onze fantastische kroketten en bitterballen!!!