Arrangementen

Valuas deluxe arrangement

6 gangen diner in het restaurant inclusief een glas champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie, overnachting in een luxe hotelkamer, uitgebreid ontbijt. Eventueel aan te vullen met een bezoek aan Düsseldorf (of andere steden) met onze Lexus taxi service.
2 personen € 530,-
1 persoon € 265,-

Het Maas arrangement

welkomstdrankje, 3 gangen diner in de brasserie, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie, luxe hotelkamer, uitgebreid ontbijt
2 personen € 320,-
1 persoon € 160,-

Het Venlo arrangement

welkomstdrankje, 3 gangen diner in de brasserie, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie, standaard hotelkamer, uitgebreid ontbijt
2 personen € 264,-
1 persoon € 132,-

Valuas all-in menu

drie heerlijke gangen, inclusief aperitief, amuses, drie glazen bijpassende wijn, ijswater en koffie of thee met een friandise om mee af te sluiten.Het Valuas all-in menu serveren wij van dinsdag tot en met vrijdag voor lunch en diner. De keuze voor dit menu graag aangeven bij uw reservering.
1 persoon € 85,- ( 3 gangen lunch of diner) of € 100,- (4 gangen lunch of diner)

 

Friet-ei workshop

Het bekende friet-ei van Restaurant Valuas, u bereidt dit gerecht voor met de koks van Valuas in de keuken. Ze laten zien wat het geheim achter het befaamde Friet-ei van Valuas is. Na deze workshop, kunt u natuurlijk lekker genieten van dit gerecht in onze brasserie. Reserveer direct voor deze fantastische workshop.

€ 20,- per persoon (exclusief drank)

Asperge workshop (seizoen)

Altijd al benieuwd geweest hoe u het beste asperges kunt koken of het geheim van een gepocheerd ei willen zien?
In deze workshop leert u het schillen en afkoken van de asperges, het maken van een klassieke mousseline saus en het pocheren van een ei. Dit samen maakt het gerecht asperge op ‘Valuas‘ wijze, u bereidt het samen met onze koks voor in de keuken en geniet lekker na de workshop van een heerlijk bordje Asperges op Valuas wijze in onze brasserie.

€ 35,- per persoon (exclusief drank)