Het “Valuas menu”

De kaart van restaurant Valuas bestaat uit twee delen. Een overzichtelijke à la carte kaart met signatuurgerechten van Eric, klassiekers zoals zijn ossenhaas Stroganoff en het Valuasmenu. Het Valuasmenu is een flexibel menu van twee tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor € 17,-. Hiermee stelt u zelf uw menu samen, van een driegangenlunch tot een avondvullend diner.

Klik hier voor de Duitse menukaart / Für die deutsche Speisekarte klicken Sie hier!

Wij geven u graag een indicatie van onze restaurantkaart.


Het "Valuas menu"

Keuze uit 2 of meerdere gangen, portionering is aangepast aan de grootte van het 9-gangen menu. Eventuele aanpassingen zijn natuurlijk mogelijk!

Prijs per gang € 17,00

  • Wijting en oester, lavendel, tomaat en biscuit
  • Makreel, spinazie, vélouté saus, toast en haringkaviaar
  • “Boudin blanc” van konijn, kreeft, mosterd en waterkers
  • Mul en paling, dashi en kroepoek
  • “Open ravioli” asperges met morilles jus, oude kaas, dooier en koffie
  • Lamsbout met “groene groentes” en kruiden
  • Gepekelde rundersucade met “pizza pepperoni” en aardappel-knoflook crème
  • Kaasproeverij uit ons kaasassortiment
  • Passievrucht, yoghurt, mango en kaneel
  • “Asperge van de grond “ met peterselie

  • Voorgerechten

  • Cocktail tonijn, boerenyoghurt, asperges en Imperial kaviaar (10 gram)
  • € 32,50
  • Langoustines, dashi, sashimi, dimsum en krokant
  • € 36,00
  • Wagyu tartaar en bouillon gegeleerd met ganzenlever, wortel en gember
  • € 32,50
  • Bisque d’homard
  • € 30,00
  • "Paté en croûte" van eend en parelhoen, gepeperde kersjes, jonge kruiden en eendenlever
  • € 28,50

    Hoofdgerechten

  • Tarbot, Amalfi citroen, aubergine, courgette, bosui ui met daarbij aardappelgnocchi in tarbotsaus met Imperial kaviaar (10 gram)
  • € 42,50
  • Asperges op onze wijze geserveerd met voorjaarstruffel
  • € 32,50
  • Boerderijkalf, pizza, ricotta, jeneverbes en bloedsinaasappelmosterd
  • € 32,50
  • Ossenhaas "Stroganoff" voor u aan tafel geprepareerd
  • € 47,50 p.p.

    Desserts

  • Ons kaasassortiment
  • € 18,50
  • Citroen in verschillende texturen geserveerd
  • € 18,50
  • Aardbeien, wentelteef, roos en anijs
  • € 18,50
  • Soufflé van kwark met vanille, grapefruit en Campari
  • € 18,50