Grand Gala des Patrons

Klik op de afbeelding voor meer info en details.

Valuas Kerstmenu


“Amuses”
~
Kalkoen, ganzenlever, knolselderij, peperkoek en kastanje
~
Kreeft, schorseneren, peer, kool, limoenblad
~
Zeeduivel, pompoen, bundelzwam, spitskool en truffel
~
Haasrugfilet en rilette, rode biet,
“pommes Anna” en champignon tartaar
~
Citroen in diverse texturen

De prijs voor dit menu is € 90,- per persoon (exclusief drank)

De prijs voor dit menu is € 145,- per persoon (all-in)

Informeer vrijblijvend

Kerstcatering menu

“Amuse”
~
Timbaal van kreeftenparfait met kreeftentartaar
en krokante groenten met waterkers
~
Truffel – knolselderijsoep met paddenstoelen,
kalfstong en truffel brioche
~
Hertenrugfilet met aardappeltaart, spitskool en amandel-peertje
~
Witte chocolade en Mandarine Napoléon
~
“Friandise”

Ophalen kan op kerstavond en eerste kerstdag (tussen 11:00 – 12:00).

De prijs voor dit menu is € 65,- per persoon, inclusief een mooie fles wijn.

Koken in ‘t groot Venlo

Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd

Onze Sander (keuken) en Koen (sommelier) hebben meegaan aan de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd! Ze hebben een eervolle vermelding gekregen met de combinatie van ree en pompoen.

Voor meer informatie klik hier. 

VACATURE: HOUSEKEEPING

VACATURE: HOUSEKEEPING (±20 uur)

Voor onze housekeeping zijn we nog opzoek naar nieuwe medewerkers! Ben je flexibel, service gericht, secuur en gastvrij? Dan zoeken wij jou!

Sollicitaties en C.V’s graag via de email naar info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

P.S Delen mag!

Prix Culinaire Le Taittinger Benelux

Onze Sander uit de keuken heeft voor de 2e keer op rij de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger Benelux gewonnen, op naar Parijs!!

 

VACATURE: PART-TIME KOK of ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn opzoek naar nieuwe medewerkers voor in onze keuken! (Part-time)

Heb je affiniteit met de horeca, wordt je enthousiast om te koken en veel plezier in je vak?

Kom dan in onze keuken werken, wij beschikken over een restaurant met Michelin ster, een brasserie met een Bib-Gourmand en een 4 sterren hotel.

Solliciteer dan direct via info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.