Agenda

Onze agenda voor 2018 & 2019;

(NL)

Champagne Mailly Avond


Een van de beste champagne huizen uit Frankrijk komt bij ons de Mousserende 10-daagse afsluiten op donderdag 29 november!

Wij serveren dan een gewaagd 5-gangen menu voor € 150,- per persoon (all-in).

Reserveer

Mousserende 10-daagse


Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Prix Culinaire Le Taittinger Benelux

Onze Sander uit de keuken heeft voor de 2e keer op rij de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger Benelux gewonnen, op naar Parijs!!

 

Valuas Kerstmenu

“Amuses”
~
Kalkoen, ganzenlever, knolselderij, peperkoek en kastanje
~
Kreeft, schorseneren, peer, kool, limoenblad
~
Zeeduivel, pompoen, bundelzwam, spitskool en truffel
~
Haasrugfilet en rilette, rode biet,
“pommes Anna”, “champignon tartaar”
~
“Alaska”
van citroen in diverse texturen

De prijs voor dit menu is € 90,- per persoon (exclusief drank)

De prijs voor dit menu is € 145,- per persoon (all-in)

Patrons Gala Diner 2019

Op 27 januari 2019 vindt weer een nieuwe editie van de succesvolle Patrons Gala Diner plaats.

Locatie: Hulstkampgebouw, Rotterdam

Aanvang: 16.00 uur

Prijs: € 300,- per persoon (all-in)

(NL)

 

Kerstcatering menu

“Amuse”
~
Timbaal van kreeftenparfait met kreeftentartaar
en krokante groenten met waterkers
~
Truffel – knolselderijsoep met paddenstoelen,
kalfstong en truffel brioche
~
Hertenrugfilet met aardappeltaart, spitskool en amandel-peertje
~
Witte chocolade en Mandarine Napoléon
~
“Friandise”

Ophalen kan op kerstavond en eerste kerstdag (tussen 11:00 – 12:00).

De prijs voor dit menu is € 65,- per persoon, inclusief een mooie fles wijn.

Wijn-Spijs cursus

NIEUW! Wijn-Spijs cursus in Restaurant Valuas*

Heeft u kennis van wijn en vindt u het leuk om meer te leren over het combineren van wijnen en gerechten? Neem deel aan de driedelige cursus Wijs met Wijn Spijs van Het Wijninstituut. Na afloop van de cursus kunt u goede én smakelijke wijn-spijscombinaties maken!

Meer informatie klikt u hier. 

Heerlijk Spaanse 10-daagse