Onze agenda
Valuas event zaterdag 6 mei!




Valentijndag







Dinsdag 4 april Asperge kick-off


Make a Wish benefietdiner





Midweek Lunch in het Gastronomische top Restaurant




Foradori proeverij




Sinterklaas ontbijt
Zie ginds komt de stoomboot…………
Hoort wie klopt daar kinderen……….
Oh kom er eens kijken…………………….
Ja ja, er kan weer geoefend worden, want Sint komt zondag 4 december bij ons op bezoek tijdens het gezellige Sinterklaas ontbijt!
Reserveer of informeer via info@valuas-hr.nl of 077-3541141.
Kids tot 8 jaar € 10,00
Volwassen € 27,50
Bovenstaande prijzen zijn exclusief consumpties.
Kerstcatering 2022
Dineert u deze Kerst thuis, dan kunt u uiteraard tóch van een overheerlijk Valuas Kerstdiner genieten. Ook dit jaar hebben wij weer een fantastisch 4-gangen Kerst-catering-menu voor u samengesteld! Het catering menu is te bestellen voor zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 december. Zie bijgaande link voor het Kerst-catering menu. flyer kerst catering menu 2022
Het menu bedraagt € 80,00 per persoon inclusief een lekkere fles rode of witte wijn. Reserveer alvast via info@valuas-hr.nl
Kerstarrangement 2022
Komt u zaterdag 24, zondag 25 of maandag 26 december ook heerlijk genieten van het Kerstarrangement bij Hotel Restaurant Valuas? Geniet van ons mooie Kerst arrangement en beleef wat Valuas en haar natuurlijke omgeving u te bieden heeft. Wij verwelkomen u graag! Informeer en reserveer via info@valuas-hr.nl of 077-3541141
Het Kerstarrangement houdt het volgende in: aperitief, 5-gangen kerstmenu, tafelwater, wijn arrangement, koffie / thee met huisgemaakte friandises, overnachting in 1 van onze prachtige suites en als mooie afsluiting een heerlijk Valuas ontbijt.
Kerstarrangement met een luxe Maas- of Stadszijde suite € 357,50 per persoon o.b.v. 2 personen
Het Kerstmenu is als volgt:
“Snacks”
***
Noordzeekrab, rettich, appel, kaviaar, ei texturen
en champagnesaus
***
Parelhoen, eendenlever, pistache, witlof
en topinamboer
***
Kabeljauw, winterse groente, mosterd,
zoete ui en lavas
***
Ree, vijgen, koningszwam met aardappel en hazelnoot
***
“Agrumes” zwarte peper en yoghurt
Kerstmis 2022
Wilt u dit jaar de feestdagen bij Hotel Restaurant Valuas vieren met uw geliefde, familie of vrienden? Tijdens de feestdagen is het mogelijk om heerlijk te komen genieten van een lunch of diner. De lunch is op 1e en 2e Kerstdag en het diner is op Kerstavond, 1e en 2e kerstdag.
De kerstlunch of kerstdiner is als volgt:
5-gangen lunch of diner exclusief aperitief, wijnarrangement en koffie/thee na afloop € 135,00 per couvert
5-gangen lunch of diner inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie/thee na afloop € 200,00 per persoon
Reserveer of informeer via 077-3541141 of info@valuas-hr.nl
Het Kerstmenu is als volgt:
“Snacks”
***
Noordzeekrab, rettich, appel, kaviaar, ei texturen
en champagnesaus
***
Parelhoen, eendenlever, pistache, witlof
en topinamboer
***
Kabeljauw, winterse groente, mosterd,
zoete ui en lavas
***
Ree, vijgen, koningszwam met aardappel en hazelnoot
***
“Agrumes” zwarte peper en yoghurt
Pa op je gezondheid!!
Pa op je gezondheid!!
1944 – 2022
Vandaag bij ons heengegaan.
Champagne proeverij, Slijterij Dielen – Valuas



Make a wish gala- maandag 28 november 2022 Hotel Restaurant Valuas
Benefietdiner make a wish, maandag 28 november 2022!
Maandag 28 november organiseert Make-A-Wish Nederland in samenwerking met onze chef Eric Swaghoven en Kelly ter Horst een benefietdiner bij Hotel Restaurant Valuas.
De gehele opbrengst is ten behoeven van Make-A-Wish.
Ben erbij en steun deze prachtige stichting. De avond staat bol van verrassingen en heerlijke gerechten uit het kookboek ”De smaak van het leven” van auteur Kelly ter Horst. Eric gaat samen met Kelly de gerechten uit dit mooie kookboek verfijnen tot de gastronomische cuisine.
Voor informatie of het reserveren van uw ticket(s) kijk op de website.
Valentijnsdag 2022
Ook wij vieren dit jaar de dag van de liefde!
Op maandag 14 februari zijn wij dan ook geopend om u en uw geliefde te ontvangen voor een heerlijk diner! Voor € 100,00 per persoon geniet u van een geweldig liefdevol aperitief, een fantastisch 4-gangen restaurant* menu met aansluitend een lekkere kop koffie of thee met friandises.
Kick-off asperge diner en asperge lunch/diner 10-daagse!
Op dinsdag 22 maart is het dan eindelijk zo ver,
de start van het asperge seizoen!
Wij beginnen met een fantastische asperge kick-off, waarbij 6 sterren chefs, met samen maar liefst 9 Michelin sterren, u gaan verrassen met de meest mooie en uiteenlopende asperge gerechten.
Voor € 180,00 per persoon geniet u van een heerlijk glas bubbels als aperitief, een prachtig mooi 6-gangen* asperge diner, bijpassende wijnen en tafelwater. Wilt u bij ons overnachten, reserveer dan snel er zijn nog slechts enkele suites beschikbaar.
Asperge 10-daagse
Wij kunnen niet wachten om weer de mooiste smaakcombinaties met asperges en verrassende ingrediënten voor u te maken. Vandaar dat wij op woensdag
23 maart meteen doorpakken met de asperge 10-daagse. Tot en met zaterdag 2 april kunt u in ons restaurant* genieten van een 4-gangen asperge diner, een glaasje Pepe Nero als aperitief, wijnarrangement en koffie of thee met een een friandise als afsluiting. Kosten zijn € 150,00 per persoon.
Uiteraard kan ook dit diner gecombineerd worden met een overnachting en ontbijt.
Informeer of reserveer via
📧 info@valuas-hr.nl óf
☎️(di t/m za) 077-3541141
Bier en- bitterballen proeverij de Klep – Valuas
Bier en bitterballen, dat is een TOP combinatie!
Om dat kracht bij te zetten organiseren wij in samenwerking met én bij
Café de Klep in Venlo, op woensdag 9 maart van 19.00 tot 22.00 uur een bier en kroketten proeverij.
5 bitterballen met daarbij een bijpassend biertje, dat wil je toch meemaken én proeven! Voor € 35,00 per persoon bent u van de partij!
Reserveer snel want vol is vol!
Kerst 2021
Wilt u dit jaar de feestdagen bij Hotel Restaurant Valuas vieren met uw geliefde, familie of vrienden? Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 december is het mogelijk om heerlijk te komen genieten van dit prachtige menu!
Het 5-gangen kerstmenu is inclusief aperitief, 5-gangen menu, bijpassende wijnen en om de middag af te sluiten een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte friandises.
All-in kerstmenu € 180,- per persoon.
Kerstmenu excl. drank € 110,- per persoon
Het 5-gangen kerstmenu is als volgt:
“Snacks”
***
Heilbot, bloemkool, kappertjes, ei, wintertruffel
***
Terrine boerderij kalf, kaviaar, bladerdeeg, champagnesaus
***
Zeebaars, cevenne ui, laurier siroop, aardappel en
saus van eekhoorntjesbrood
***
Hollandse haas filet met ravioli van de bout, pompoen, saus royal
***
Vijgen, kers, merengue en kriekbier
Japanse weken! Maandag 13 t/m zaterdag 25 september 2021, m.u.v. de zondagen!
Konichiwa! Wees welkom bij onze Japanse weken! Van maandag 13 t/m zaterdag 25 september kunt u in onze Brasserie LaVie, heerlijk genieten van fantastische Japanse gerechten “a la” Valuas! Voor € 69,- per persoon bent u verzekerd van een geweldige Japanse avond! Het arrangement bestaat uit een 3-gangen diner, bijpassende wijnen, tafelwater en om de avond af te sluiten, een heerlijke kop thee. Reserveer nu uw tafel via info@valuas-hr.nl of 077-3541141
Californische wijnproeverij Slijterij Dielen – 5 november 2021
Meer informatie over deze fantastische Californische wijnproeverij volgt snel!
Exclusieve champagne proeverij i.s.m. Slijterij Dielen
Op vrijdagavond 10 september organiseert Valuas i.s.m. Slijterij Dielen een exclusieve champagne proeverij! Tijdens deze avond kunt u genieten van een heerlijk 5-gangen diner met bijpassende exclusieve champagnes met tafelwater.
. Voor € 250,- per persoon bent u verzekerd van een unieke avond bij Valuas aan de Maas! Wilt u deze avond afsluiten met een overnachting in een van onze luxe suites? Boek dan snel een prachtige suite erbij! Wie zien wij op vrijdag 10 september?
Les Patrons Cuisiniers gala 2021





Heerlijke kant-en-klare asperges, bij Valuas geschild en gekookt!





Er even tussenuit? Wandelend, fietsend of al toerend met een toffe Alfa Spider?
Heeft u ook z’n zin om er weer eens lekker op uit te gaan? Infomeer bij Valuas dan eens naar de mogelijkheid om naast de mooie wandel en fietsroutes die onze omgeving rijk is, naar de mogelijkheid om tijdens uw verblijf een prachtige dag toer te maken met deze toffe Alfa Spider Cabrio. Heerlijk een dagje toeren, picknicken, van de omgeving genieten, lekker samen zijn! Na de tour komt u bij Valuas voor een heerlijk diner, overnachting in een van onze Maas suites en als afsluiting een heerlijk ontbijt. Vraag naar de mogelijkheden en opties:
077-3541141 of info@valuas-hr.nl
Kroketten box
Nieuw bij Valuas:
kroketten assortiment box
De kroketten assortiment box is een heerlijke box om zelf van te genieten of cadeau te doen! Laat je verrassen door de diversiteit van ons assortiment en bestel een box!
10 soorten verschillende overheerlijke Valuas kroketten per 2 stuks verpakt in een mooie geschenk box voor de frituur t.w.v. € 25,00. Dus 20 kroketten om zelf van te genieten of cadeau te doen! In de kroketten box zitten diverse klassiekers van Valuas zoals de Valuas rundvlees kroket , Hollandse garnalen kroket en de goulash kroket, maar ook heerlijke kroketten van het seizoen! Het is ook mogelijk om de kroketten box voor de oven/airfryer te bestellen, dan komt er € 5,00 bovenop de totaalprijs. Mochten er dieetwensen of allergieën zijn, dan passen wij de kroketten boxen naar wens aan.
De kroketten box is leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen!
Bestel nu via 077-354 11 41 of info@valuas-hr.nl
Valuas viert de dag van de liefde op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari!








Parkheuvel meets Hotel-Restaurant Valuas arrangement (8, 9 en 10 december)




Kookboek ”Uit de hand van sterrenchefs”

POWERSLIM LANCEERT KOFFIETAFELBOEK MET RECEPTEN VAN VIJFTIG TOPCHEFS
‘UIT DE HAND VAN TOPCHEFS’ BIEDT KOOLHYDRAATARME INSPIRATIE OP HET HOOGSTE NIVEAU
Gastronomisch genieten op een gezonde manier? Het stijlvolle koffietafelkookboek Uit de Hand van Topchefs laat zien dat het kan. Het werd ontwikkeld door PowerSlim in samenwerking met Eric Swaghoven (Valuas) en 49 andere top- en sterrenchefs uit Nederland en België. Ze vinden elkaar in de overtuiging dat koolhydraatarm eten en mooie gerechten prima hand in hand gaan. Het inspirerende kookboek is gevuld met prachtige foto’s en recepten op het hoogste niveau. In de meer dan vierhonderd pagina’s tellende uitgave staat de chef centraal met persoonlijke verhalen, tips, quotes en kijkjes in de keuken. Uit de Hand van Topchefs bevat ruim honderd recepten die passen binnen een gezonde levensstijl.
Nauwelijks een koolhydraat
Bij Valuas in Venlo komen mensen niet alleen om te eten, ze komen om culinair verrast te worden. In de keuken staat chef-kok Eric Swaghoven vol passie te koken: “Wie bij ons voor het Valuas menu kiest krijgt prachtige seizoensgerechten geserveerd. We gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen regio, dus wat we serveren komt zo van het land. Ik vind Uit de Hand van Topchefs een geweldig initiatief. Het boek geeft een prachtig beeld van de gastronomie in Nederland en België en laat zien hoe lekker en gezond eten op het hoogste niveau kan zijn. Neem nou mijn recept voor runderlende met gepofte groentecrème, champignons en spinazie – een bijzonder smaakvol gerechtje met nauwelijks een koolhydraat op het bord. Heerlijk in alle eenvoud!”
Enthousiasme van de chef
PowerSlim is een afslankmethode gericht op koolhydraatarm en lekker eten. Thuis, maar ook buiten de deur. De vraag die de PowerSlim-coach het meest wordt gesteld is dan ook: ‘Wat kan ik kiezen van de menukaart in een restaurant?’ Zo ontstond het idee om topchefs te vragen naar hun beste koolhydraatarme gerechten. En het enthousiasme was zo groot dat het project al snel aanzienlijke vormen begon aan te nemen; aanzienlijk genoeg voor een koffietafelboek. Want waar op veel menukaarten behalve salades weinig koolhydraatarms staat, is dat bij toprestaurants anders. Op het hoogste niveau wordt bijna uitsluitend koolhydraatarm gekookt. Een jaar later is Uit de Hand van Topchefs een feit: hét koffietafelkookboek bomvol gezonde gastronomie.
Prijs en verkrijgbaarheid
Uit de Hand van Topchefs is vanaf november exclusief verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en via de PowerSlim-coach uit de buurt. De oplage is beperkt. Het te verkrijgen boek vertegenwoordigt een marktwaarde van €69,-. Daarnaast wordt een gratis inkijkexemplaar uitgebracht dat 1 november te downloaden is op de PowerSlim-website.
Over PowerSlim
PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat onder persoonlijke begeleiding wordt gevolgd. Het doel is toe te werken naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde inzicht dat het verlagen van de koolhydraatinname en het verhogen van de eiwitinname het meest effectief is om af te slanken en op de lange termijn op het gewenste gewicht te blijven. Cliënten komen wekelijks bij de coach voor een weegmoment en een persoonlijk gesprek, en ontvangen dan de benodigde PowerSlim-producten voor de komende periode. Na het bereiken van het streefgewicht blijft de coach de cliënt nog een jaar lang begeleiden. Zie voor meer informatie ook www.powerslim.nl.
Kerst catering menu 2020!
Dineert u deze Kerst thuis, dan kunt u uiteraard tóch van een overheerlijk Valuas Kerstdiner genieten. Ook dit jaar hebben wij weer een fantastisch 4-gangen Kerst-catering-menu voor u samengesteld!
“Amuses”
***
Mozaïek zalm, knolselderij, kreeft, appel met een mierikswortel saus
***
Crème soep van savooiekool en truffel met ravioli van eendenbout en fleuron
***
Herten rug filet, stoofpeertjes met amandel, pommes Anna,
rodekool en bietjes met portsaus
***
Harde wener biscuit met abrikoos, merengue en citroencrème
Het menu bedraagt € 70,00 per persoon inclusief een lekkere fles rode of witte wijn. Reserveer alvast via info@valuas-hr.nl
De diners zijn iedere Kerstdag op afspraak af te halen tussen 11.00 en 12.00 uur.
Aangepaste openingstijden Hotel-Restaurant Valuas
Geachte gasten,
Het RIVM heeft maandag 28 september een aantal regels aangescherpt.
Ook wij zullen ons daar aan houden voor ieders gezondheid en welzijn.
Uiteraard bent én blijft u bij ons van harte welkom, met maximaal 4 personen aan 1 tafel en sluiten wij om 22.00 uur onze deuren. De openingstijden voor het diner, worden hierdoor vervroegd naar 17.00 uur met een laatste inloopmoment om 20.00 uur voor ons restaurant. La Vie is geopend van 07.30 – 22.00 uur met een laatste inloopmoment om 21.00 uur.
Volg de instructies van onze medewerkers op, voor úw en ook onze gezondheid en laten we vooral blijven genieten van een gezellige ontspannen middag of avond in ons restaurant of in La Vie.
Reserveer dus gerust een tafeltje dan verwelkomen wij u met alle plezier!
Hartelijke groet,
team Valuas
Vrijdag 9 oktober: Nationale Kroketten-dag!

Culinair overnachten!
Een gastronomische vakantie in eigen land? Verblijf op de mooiste locaties, dineer en lunch op hoogstaand niveau en reis de prachtigste regionale routes voorgesteld door de chef van bestemming. Meer informatie via https://www.lespatronscuisiniers.nl/hotel-patrons/
Een gastronomische vakantie in eigen land? Verblijf op de mooiste locaties, dineer en lunch op hoogstaand niveau en reis…
Publiée par Les Patrons Cuisiniers sur Vendredi 3 juillet 2020
Mediterraanse weken
Augustus 2020
Wij nemen u mee naar de Méditerranée!
Vakantie in eigen land deze zomer, maar tòch genieten van de Mediterraanse keuken?
Het kan de gehele maand augustus bij Valuas!
Iedere dag nemen wij u mee naar de rijke keukens van de diverse landen aan de Méditerranée.
Reserveer nu alvast uw tafel!