Agenda

Onze agenda voor 2018 & 2019;

  • Donderdag 20 september t/m zaterdag 29 september – Heerlijk Spaanse 10-daagse (Restaurant)
  • Dinsdag 9 oktober – Nationale Krokettendag (De Valuas kroket)
  • November – Mousserende maand
  • Maandag 24 december – Kerstavond
  • Dinsdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Woensdag 26 december – Tweede kerstdag
  • Donderdag 27 december t/m woensdag 2 januari 2019 – Kerstsluiting
  • Zaterdag 11 mei 2019 – Het Valuas evenement

 

Heerlijk Spaanse 10-daagse

VACATURE: PART-TIME KOK of ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn opzoek naar nieuwe medewerkers voor in onze keuken! (Part-time)

Heb je affiniteit met de horeca, wordt je enthousiast om te koken en veel plezier in je vak?

Kom dan in onze keuken werken, wij beschikken over een restaurant met Michelin ster, een brasserie met een Bib-Gourmand en een 4 sterren hotel.

Solliciteer dan direct via info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

NIEUWE OPENINGSDAGEN!

Om u nog meer van dienst te zijn hebben we per 1 september 2018 nieuwe overzichtelijke openingsdagen.

Voortaan kunt u op alle dagen, behalve zondag en woensdag, in het restaurant én de brasserie terecht voor lunch en diner.

De nieuwe openingsdagen:
Restaurant, Brasserie en wijnwinkel
– Open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor lunch en diner.
– gesloten op zondag en woensdag.
– op woensdag wel mogelijkheden voor partijen en meetings.

Hotel en Maasbar
– Dagelijks open, behalve op zondag (ontbijten en uitchecken op zondag is vanzelfsprekend wel mogelijk).

Klik hier voor onze nieuwe openingstijden. 

Vacatures

Wij zijn opzoek naar medewerkers voor;

  • Bediening (gastheren/vrouwen en sommelier)
  • Productie (Valuas kroket)
  • Keuken (kok of zelfstandigwerkend kok)
  • Housekeeping

Wil jij in een dynamisch bedrijf werken, waar de gast op nummer 1 staat, neem dan contact op met ons via email of bel ons op 077-354 11 41 en vraag naar Eric Swaghoven.

Arrangementen

Wist u dat u nu heel gemakkelijk onze arrangementen kan boeken via onze boekingsmodule?

 

Nieuwe gerechten inVenlo

Onze Valuas rundvlees kroket & bitterbal is nu ook via inVenlo te bestellen, handig als je thuis geen frituur hebt maar toch wilt genieten van onze fantastische kroketten en bitterballen!!!

Fiets verhuur

Ons restaurant, hotel en brasserie ligt pal naast diverse fietsroutes.
Blijft u overnachten bij ons en u wilt graag gebruik maken van een huurfiets, of heeft u lekker geluncht en wilt u nog even de omgeving verkennen??

Dan kunnen wij een fiets voor u reserveren of u reserveert ze zelf via Metropool.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Route Culinaire

Les Patrons Cuisiniers Route Culinaire betekent dat wanneer u bij een van ons komt lunchen of dineren, u ter plekke de foto van de Patron in deze gids kunt laten signeren.

Bij tien handtekeningen van tien verschillende Patrons, ontvangt u een Magnum Pommery Champagne. Bij twintig handtekeningen van twintig verschillende Patrons, zullen u en uw tafelgenoot tijdens het Grand Gala des Patrons 2019 als onze persoonlijke gasten aan tafel worden verwelkomd

Meer informatie

Private dining

Wil je graag privé dineren met collega’s zodat de werkbespreking niet uitgesteld hoeft te worden? Of heeft het bedrijf iets te vieren en willen jullie in alle rust dineren? Dat kan!

Ook gezellig met een groep vrienden of familie borrelen om een heugelijk feit te vieren of gewoon te proosten op het leven, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.