Agenda

Onze agenda voor 2019;

  • Dinsdag 19 maart – Kick-off asperge seizoen
  • Donderdag 21 maartGout de France
  • Dinsdag 2 april – Wijn/spijs avond met Vinites en Weingut Von Winning
  • Vrijdag 5 april – Aspergerie
  • Zaterdag 11 mei  – Het Valuas evenement

(NL)

Het Valuas evenement

Op zaterdag 11 mei is de 2e editie van het Het Valuas Evenement.

Denk aan fantastisch lekker weer, activiteiten voor jong & oud, en heerlijke wijnen met gerechten van onze lokale leveranciers.

WORKSHOP: Asperge

 

Vanaf eind maart verzorgen wij naast ons Valuas ‘Friet-ei’ workshops, ook de asperge workshop!

Hier vertellen wij u alles over de Limburgse Asperge, van het perfect schillen, de juiste gaarheid van de asperges, het geheim van het pocheren van een ei en hoe u een heerlijke mousseline saus maakt.

Na deze workshop geniet u lekker in onze Brasserie van een heerlijk bord asperges op Valuas wijze!

Prijs: € 32,50 per persoon.

Open 11 maart!

Maandag 11 maart is ons restaurant en brasserie weer geopend! 

Reserveer alvast uw tafel via info@valuas-hr.nl of bel ons op 077 – 354 11 41.

Kick Off Asperge 2019

Na een fantastische eerste editie vorig jaar, organiseren wij dit jaar samen met Teboza Asperges een nieuwe kick-off van het asperge seizoen.

19 Maart – 19.00 uur. 

6 Patrons Cuisiniers

9 Michelin sterren

Prijs: € 150,- all in.

Reserveer alvast uw tafel via info@valuas-hr.nl of bel ons op +31 (0)77 – 354 11 41.

Nierstichting Driedaagse

Nierstichting Restaurant Driedaagse in ons Restaurant (*Michelin)

3-gangen lunch menu: € 47,50 per persoon.

4-gangen diner menu: € 65,- per persoon.

Exclusief drank.

Reserveer uw tafel via info@valuas-hr.nl of bel ons op 077 – 354 11 41.

Gout de France

Op donderdag 21 maart doen wij mee aan de 5e editie van Goût de France.

Op deze dag is de wereldwijde viering van de Franse gastronomie. Restaurant Valuas doet hier aan mee en serveert op deze dag diverse gerechten geïnspireerd door de Franse gastronomie.

Weingut Von Winning avond

Op dinsdag 2 april organiseren wij een wijn-spijs avond met wijnleverancier Vinites en Weingut Von Winning.

Denk aan fantastische wijnen uitgelegd door Andreas Deinhard en mooie smaak combinaties uit de keuken van Eric.

Een 4-gangen menu, inclusief aperitief, tafelwater, wijn, koffie/thee en friandises voor € 100,- per persoon.

Reserveer uw tafel via  info@valuas-hr.nl of bel ons op  +31(0)77 – 354 11 41.

Valuas Club Avond

Klik hier voor onze speciaal voor deze avond brasserie menukaart.

 

Interview: Kayan

Onze Kayan uit de keuken heeft een interview afgeven aan De Limburger die zaterdag 2 februari 2019 is gepubliceerd.

Klik op de afbeelding voor het hele artikel.

Wijncursus & Wijnbrevet

Wilt u graag wat meer weten over wijn? In samenwerking met het Wijn instituut organiseren wij op de woensdag avond een wijncursus SDEN 2 of het wijnbrevet.

Kijk op www.wijninstituut.nl voor meer informatie.