Agenda

Onze agenda voor 2019 en 2020.

  • Vrijdag 31 mei t/m zondag 16 juniHeerlijk RieslingWeeks
  • Vrijdag 14 juni – Wijn/spijs avond met Gerard Bertrand
  • Zaterdag 15 juni – Wijn/spijs evenement met Dana Estates en Bert Dielen
  • Zaterdag 13 juli t/m zondag 4 augustus – Gesloten i.vm zomervakantie.
  • Maandag 16 september t/m 28 september – Italiaanse 10-daagse
  • Woensdag 9 oktober – Nationale kroketten dag
  • Dinsdag 24 december – Kerstavond
  • Woensdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Zaterdag 16 mei – HET VALUAS EVENEMENT 2020!

(NL)

Gerard Bertrand

Vrijdag 14 juni organiseren wij in samenwerking met wijnhuis Gerard Bertrand een wijn spijs avond.

Wij serveren deze avond een fantastisch 4-gangen menu in ons restaurant met bijpassende wijnen van Gerard Bertrand, voor € 100,- per persoon.

Reserveer alvast uw tafel.

Heerlijke Riesling Weeks 2019

Ook dit jaar doen wij graag mee aan de Heerlijke Riesling Weeks 2019!

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 16 juni staat Duitse wijn centraal bij Restaurant Valuas.

Een mooi 3-gangen restaurant lunch of diner met 3 glazen bijpassende Riesling wijnen voor € 55,00 per persoon.

Reserveer alvast uw tafel.

VACTURES

VACATURE: KOK/BEDIENINGSMEDEWERKER

Hotel – Restaurant – Brasserie Valuas is een dynamische bedrijf gelegen aan de Maas in Venlo. Wij beschikken over een 4-sterren hotel met luxe suites, een restaurant met een Michelin ster en een brasserie met een Bib-Gourmand.

Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar medewerkers voor in onze keuken en (ambulant) bedieningsmedewerkers.

Zowel part-time als full-time mogelijk. Stuur je sollicitatie en C.V naar info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

WORKSHOP: Asperge

 

Vanaf eind maart verzorgen wij naast ons Valuas ‘Friet-ei’ workshops, ook de asperge workshop!

Hier vertellen wij u alles over de Limburgse Asperge, van het perfect schillen, de juiste gaarheid van de asperges, het geheim van het pocheren van een ei en hoe u een heerlijke mousseline saus maakt.

Na deze workshop geniet u lekker in onze Brasserie van een heerlijk bord asperges op Valuas wijze!

Prijs: € 32,50 per persoon.

Valuas Club Avond

Klik hier voor onze speciaal voor deze avond brasserie menukaart.

 

Interview: Kayan

Onze Kayan uit de keuken heeft een interview afgeven aan De Limburger die zaterdag 2 februari 2019 is gepubliceerd.

Klik op de afbeelding voor het hele artikel.

Michelin

Vrijdag 1 februari kregen wij van Makro Nederland ook ons Michelin bordje uitgereikt.

Weer een top prestatie van ons team!

Ontbijten aan de Maas

Wij starten vanaf 1 februari met het ontbijt bij Valuas, dit is voor iedereen.

U kunt van maandag t/m vrijdag (08.00 tot en met 10.00 uur) heerlijk genieten van een ontbijt in onze brasserie.

Denk aan vers gebakken broodjes, een eitje naar keuze, diverse soorten beleg, verse jus d’orange en misschien wel champagne en kaviaar van de à la carte ontbijt kaart.

€ 22,50 per persoon

Reserveer uw heerlijk ontbijt via info@valuas-hr.nl of bel ons op +31 (0)77 354 11 41

Heerlijk Restaurant Valuas

Om 2019 knallend te starten, serveren wij in de hele maand februari in ons restaurant een all-in 3-gangen menu voor € 90,- per persoon.

Dat is inclusief amuse, bijpassende wijn per gang en koffie met friandises.

Reserveer alvast via info@valuas-hr.nl of bel ons op 077-354 11 41.