Agenda

Onze agenda voor 2019 en 2020.

  • Maandag 16 september t/m 28 september – Italiaanse 10-daagse
  • Woensdag 9 oktober – Nationale kroketten dag
  • Maandag 28 oktober – Whisky Spijs proeverij
  • Maandag 2 t/m 23 december – December arrangement
  • Dinsdag 24 december – Kerstavond
  • Woensdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Vrijdag 27 december t/m vrijdag 3 januari – Kerstsluiting
  • Maandag 6 t/m 16 januari – Nieuwjaars 10 daagse
  • Zondag 26 januari 2020 Grand Gala Des Patrons 
  • Zaterdag 16 mei 2020 – HET VALUAS EVENEMENT 2020!

(NL)

Italiaanse 10-daagse

Buongiorno!

Van maandag 16 september tot en met 28 september kleurt Restaurant Valuas, groen, wit, rood. U kunt 10 dagen lang genieten van een heerlijk 3-gangen menu met een Italiaanse twist.

Voor € 75,- per persoon, inclusief aperitivio en een glas Italiaanse wijn bij elke gang!

Reserveer alvast uw tafel via info@valuas-hr.nl of bel ons op 077 – 354 11 41.

VACATURE: HOUSEKEEPING

VACATURE: HOUSEKEEPING HOTEL (±24-32 uur)

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze housekeeping!

Hotel – Restaurant – Brasserie Valuas is een fijn dynamisch bedrijf met een 4-sterrenplus Hotel. Een Michelin sterren restaurant, een brasserie met een Bib-Gourmand en een eigen krokettenlijn. Wij beschikken over 13 luxe suites voorzien van alle moderne gemakken en persoonlijke roomservice.

Bij Hotel – Restaurant – Brasserie Valuas staat de gast centraal. Ter versterking van onze housekeeping zijn wij opzoek naar nieuwe medewerkers. Dus hou jij van aanpakken, ben je een team player, maak je goed schoon, heb je oog voor detail en ben je voornamelijk vriendelijk en gastvrij?

Interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatie en C.V naar info@valuas-hr.nlt.a.v. Eric Swaghoven.

Whisky Spijs proeverij


 

Maandag 28 oktober organiseren wij voor het eerst een whisky spijs proeverij.

Dus bent u een echte whisky liefhebber en heeft u zin om nieuwe spannende whisky’s te proeven, meldt u dan snel aan voor deze proeverij i.c.m. 3 bijpassende top gerechten van onze chef.

                                                              Reserveer snel via: info@valuas-hr.nl of 077-3541141

December arrangement

 

     De donkere, maar gezellige decemberdagen breken weer bijna aan!

Tijd voor de kerstmarkten!

Als u dit arrangement boekt bent u de hele dag onder de pannen. Zo gaat u naar de kerstmarkt in Düsseldorf, geniet u van een compleet avondvullend diner in ons restaurant. Waarna u heerlijk kunt bijkomen in een van onze hotelkamers.

  Reserveer nu!

 

VACATURES

VACATURE: KOK/BEDIENINGSMEDEWERKER

Hotel – Restaurant – Brasserie Valuas is een dynamische bedrijf gelegen aan de Maas in Venlo. Wij beschikken over een 4-sterren hotel met luxe suites, een restaurant met een Michelin ster en een brasserie met een Bib-Gourmand.

Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar medewerkers voor in onze keuken en (ambulant) bedieningsmedewerkers.

Zowel part-time als full-time mogelijk. Stuur je sollicitatie en C.V naar info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

WORKSHOP: Asperge

 

Vanaf eind maart verzorgen wij naast ons Valuas ‘Friet-ei’ workshops, ook de asperge workshop!

Hier vertellen wij u alles over de Limburgse Asperge, van het perfect schillen, de juiste gaarheid van de asperges, het geheim van het pocheren van een ei en hoe u een heerlijke mousseline saus maakt.

Na deze workshop geniet u lekker in onze Brasserie van een heerlijk bord asperges op Valuas wijze!

Prijs: € 32,50 per persoon.

Valuas Club Avond

Klik hier voor onze speciaal voor deze avond brasserie menukaart.

 

Interview: Kayan

Onze Kayan uit de keuken heeft een interview afgeven aan De Limburger die zaterdag 2 februari 2019 is gepubliceerd.

Klik op de afbeelding voor het hele artikel.

Michelin

Vrijdag 1 februari kregen wij van Makro Nederland ook ons Michelin bordje uitgereikt.

Weer een top prestatie van ons team!

Ontbijten aan de Maas

Wij starten vanaf 1 februari met het ontbijt bij Valuas, dit is voor iedereen.

U kunt van maandag t/m vrijdag (08.00 tot en met 10.00 uur) heerlijk genieten van een ontbijt in onze brasserie.

Denk aan vers gebakken brood, een eitje naar keuze, diverse soorten beleg, verse jus d’orange en misschien wel champagne en kaviaar van de à la carte ontbijtkaart.

€ 22,50 per persoon

Reserveer uw heerlijk ontbijt via info@valuas-hr.nl of bel ons op +31 (0)77 354 11 41