Michelin

Vrijdag 1 februari kregen wij van Makro Nederland ook ons Michelin bordje uitgereikt.

Weer een top prestatie van ons team!

Ontbijten aan de Maas

Wij starten vanaf 1 februari met het ontbijt bij Valuas, dit is voor iedereen.

U kunt van maandag t/m vrijdag (08.00 tot en met 10.00 uur) heerlijk genieten van een ontbijt in onze brasserie.

Denk aan vers gebakken broodjes, een eitje naar keuze, diverse soorten beleg, verse jus d’orange en misschien wel champagne en kaviaar van de à la carte ontbijt kaart.

€ 22,50 per persoon

Reserveer uw heerlijk ontbijt via info@valuas-hr.nl of bel ons op +31 (0)77 354 11 41

Heerlijk Restaurant Valuas

Om 2019 knallend te starten, serveren wij in de hele maand februari in ons restaurant een all-in 3-gangen menu voor € 90,- per persoon.

Dat is inclusief amuse, bijpassende wijn per gang en koffie met friandises.

Reserveer alvast via info@valuas-hr.nl of bel ons op 077-354 11 41.

Koken in ‘t groot Venlo

Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd

Onze Sander (keuken) en Koen (sommelier) hebben meegaan aan de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd! Ze hebben een eervolle vermelding gekregen met de combinatie van ree en pompoen.

Voor meer informatie klik hier. 

VACATURE: HOUSEKEEPING

VACATURE: HOUSEKEEPING (±20 uur)

Voor onze housekeeping zijn we nog opzoek naar nieuwe medewerkers! Ben je flexibel, service gericht, secuur en gastvrij? Dan zoeken wij jou!

Sollicitaties en C.V’s graag via de email naar info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

P.S Delen mag!

Agenda

Onze agenda voor 2019 en 2020.

  • Vrijdag 31 mei t/m zondag 16 juniHeerlijk RieslingWeeks
  • Vrijdag 14 juni – Wijn/spijs avond met Gerard Bertrand
  • Zaterdag 15 juni – Wijn/spijs evenement met Dana Estates en Bert Dielen
  • Zaterdag 13 juli t/m donderdag 1 augustus – Gesloten i.vm zomervakantie.
  • Vrijdag 2 augustus – Valuas Club Avond
  • Zaterdag 3 augustus – Valuas Club Avond
  • Zaterdag 7 september – Valuas Saturday Night BBQ (60’s and 70’s thema)
  • Maandag 16 september t/m 28 september – Italiaanse 10-daagse
  • Woensdag 9 oktober – Nationale kroketten dag
  • Dinsdag 24 december – Kerstavond
  • Woensdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Vrijdag 27 december t/m vrijdag 3 januari – Kerstsluiting
  • Zondag 26 januari 2020 Grand Gala Des Patrons 
  • Zaterdag 16 mei 2020 – HET VALUAS EVENEMENT 2020!

(NL)

Prix Culinaire Le Taittinger Benelux

Onze Sander uit de keuken heeft voor de 2e keer op rij de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger Benelux gewonnen, op naar Parijs!!

 

VACATURE: PART-TIME KOK of ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn opzoek naar nieuwe medewerkers voor in onze keuken! (Part-time)

Heb je affiniteit met de horeca, wordt je enthousiast om te koken en veel plezier in je vak?

Kom dan in onze keuken werken, wij beschikken over een restaurant met Michelin ster, een brasserie met een Bib-Gourmand en een 4 sterren hotel.

Solliciteer dan direct via info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.