Koken in ‘t groot Venlo

Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd

Onze Sander (keuken) en Koen (sommelier) hebben meegaan aan de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd! Ze hebben een eervolle vermelding gekregen met de combinatie van ree en pompoen.

Voor meer informatie klik hier. 

VACATURE: HOUSEKEEPING

VACATURE: HOUSEKEEPING (±20 uur)

Voor onze housekeeping zijn we nog opzoek naar nieuwe medewerkers! Ben je flexibel, service gericht, secuur en gastvrij? Dan zoeken wij jou!

Sollicitaties en C.V’s graag via de email naar info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

P.S Delen mag!

Agenda

Onze agenda voor 2019;

  • Zaterdag 11 mei  – Het Valuas evenement
  • Zaterdag 13 juli t/m zondag 4 augustus – Gesloten i.vm zomervakantie.
  • September – Italiaanse maand
  • Dinsdag 24 december – Kerst avond
  • Woensdag 25 december – Eerste kerstdag
  • Donderdag 26 december – Tweede kerstdag

(NL)

Prix Culinaire Le Taittinger Benelux

Onze Sander uit de keuken heeft voor de 2e keer op rij de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger Benelux gewonnen, op naar Parijs!!

 

VACATURE: PART-TIME KOK of ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn opzoek naar nieuwe medewerkers voor in onze keuken! (Part-time)

Heb je affiniteit met de horeca, wordt je enthousiast om te koken en veel plezier in je vak?

Kom dan in onze keuken werken, wij beschikken over een restaurant met Michelin ster, een brasserie met een Bib-Gourmand en een 4 sterren hotel.

Solliciteer dan direct via info@valuas-hr.nl t.a.v Eric Swaghoven.

NIEUWE OPENINGSDAGEN!

Om u nog meer van dienst te zijn hebben we per 1 september 2018 nieuwe overzichtelijke openingsdagen.

Voortaan kunt u op alle dagen, behalve zondag en woensdag, in het restaurant én de brasserie terecht voor lunch en diner.

De nieuwe openingsdagen:
Restaurant, Brasserie en wijnwinkel
– Open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor lunch en diner.
– gesloten op zondag en woensdag.
– op woensdag wel mogelijkheden voor partijen en meetings.

Hotel en Maasbar
– Dagelijks open, behalve op zondag (ontbijten en uitchecken op zondag is vanzelfsprekend wel mogelijk).

Klik hier voor onze nieuwe openingstijden. 

Vacatures

Wij zijn opzoek naar medewerkers voor;

  • Bediening (gastheren/vrouwen en sommelier)
  • Productie (Valuas kroket)
  • Keuken (kok of zelfstandigwerkend kok)
  • Housekeeping

Wil jij in een dynamisch bedrijf werken, waar de gast op nummer 1 staat, neem dan contact op met ons via email of bel ons op 077-354 11 41 en vraag naar Eric Swaghoven.

Arrangementen

Wist u dat u nu heel gemakkelijk onze arrangementen kan boeken via onze boekingsmodule?