Arrangementen

Najaar arrangement 2021

Aangeboden aan Maaszijde of stadzijde

Per maandag 27 september 2021 gaat ons heerlijke najaars arrangement in! Komt u ook genieten van een overheerlijk 4-gangen diner, waarin de ingrediënten van het seizoen centraal staan? U overnacht in 1 van onze luxe suites in combinatie met een lekker ontbijtje. Wij zien ernaar uit, u te verwelkomen bij Hotel Restaurant Valuas in Venlo, de “verborgen parel” aan de Maas

De suites aan de Maaszijde zijn uitermate geschikt als familie kamer. Per bed rekenen wij € 50,00 extra per nacht inclusief toeristenbelasting.

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar, zodat wij als team Valuas voor u een onvergetelijk verblijf kunnen verzorgen! Zoals een lunch, activiteiten enzovoorts.

Najaar arrangement:

Luxe Suite Maas- of stadszijde € 252,50 (o.b.v. 1 persoon)

Luxe Suite Maas- of stadszijde  € 405,00(o.b.v. 2 personen)

Er even tussenuit? Wandelend, fietsend of al toerend met een toffe Alfa Spider?

Heeft u ook z’n zin om er weer eens lekker op uit te gaan? Infomeer bij Valuas dan eens naar de mogelijkheid om naast de mooie wandel en fietsroutes die onze omgeving rijk is, naar de mogelijkheid om tijdens uw verblijf een prachtige dag toer te maken met deze toffe Alfa Spider Cabrio. Heerlijk een dagje toeren, picknicken, van de omgeving genieten, lekker samen zijn! Na de tour komt u bij Valuas voor een heerlijk diner, overnachting in een van onze Maas suites en als afsluiting een heerlijk ontbijt. Vraag naar de mogelijkheden en opties:
077-3541141 of info@valuas-hr.nl

GASTRONOMISCHE TOUR 

Een unieke gastronomische vakantie in eigen land? Eric Swaghoven en 6 collega Patrons bieden u een once in a lifetime experience.  

Bij Hotel-Restaurant Valuas en onze 6 collega Patrons gaat het gastronomisch genieten verder dan de presentatie aan tafel. U verblijft op hoogstaand niveau te midden van Nationale Parken en ander regionaal schoon.  

Dankzij de prachtige ligging in de natuurrijke uithoeken van Nederland, ontdekt u binnen 7 bezoeken, het aanbod aan Nederlands pracht.  

ONTDEK DE REGIO 

Niemand kent de regio beter dan de Patron die er zijn inspiratie en producten vandaan haalt. Samen met onze collega Patrons hebben we de mooiste plekjes voor u uitgezocht in de regio en hebben we deze vertaald naar een route die u langs ‘best kept spots’, culturele en historische bezienswaardigheden leidt. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om locaties te bezoeken waar wij als Patrons mee samen werken.   

UW TOUR 

Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te touren. U bepaalt de duur van uw verblijf en de lengte van de tour.  

Vraag hier de brochure op of boek direct uw tour online, op de website van de Patron 

Valuas deluxe arrangement 2021

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme ‘Valuas gevoel’.

Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte, kom heerlijk tot rust bij Valuas en geniet van al het moois dat Limburg u te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om er vervolgens lekker een dagje op uit te gaan, te winkelen, een fietstocht te maken of om wandelend de omgeving te verkennen. Uiteraard er zijn nog veel meer mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

’s Avonds ontvangen wij u, met een heerlijk glas champagne en serveren wij een prachtig 6-gangen diner. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en huisgemaakte friandise. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maas- of stadszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe 8–gangen verrassingsontbijt!

Valuas-DELUXE arrangement € 565,00 (op basis van 2 personen)*

Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor € 75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)

* Het DELUXE arrangement is inclusief: overnachting in een Luxe Suite Maaszijde óf stadszijde, toeristenbelasting, luxe 8-gangen verrassingsontbijt, 6-gangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Friet-ei workshop

Het bekende friet-ei van Restaurant Valuas zelf make? Wij nodigen u uit in onze keuken om dit gerecht samen met een van de koks van Valuas te bereiden. Ze laten u zien wat het geheim achter het befaamde friet-ei van Valuas is. Na deze workshop, gaat u natuurlijk lekker genieten van het eigen gemaakte friet-ei in onze brasserie LaVie.

De workshop kan geboekt worden van maandag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Deelname aan deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon met een maximum van 6 deelnemers.

€ 25,- per persoon (exclusief drank)

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar.

HIGH-TEA of HIGH-WINE

Wilt u genieten van een héérlijke high-tea met uitzicht over de Maas, kom dan naar Valuas! Wij serveren diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, belegd met luxe beleg. Vervolgens een lekker soepje en een Valuas bitterbal, gevolgd door kleine hartige en zoete gerechten uit onze keuken en 2 koppen koffie of thee per persoon.

De high-tea is vanaf € 37,50 per persoon.

De high-tea is namelijk ook uit te breiden met champagne, wijn of andere diverse lekkernijen! Maak u wensen kenbaar en wij maken het mogelijk.

 

Een High-Wine aan de Maas? Ook dat is mogelijk! Per gerecht krijgt u een heerlijke passende wijn. De High-Wine is te boeken vanaf 3 gerechtjes tot een max van 7 voor € 12,50 per gang in onze brasserie La Vie.