Arrangementen

Asperge arrangement

Komt u vanaf begin april t/m eind juni ook lekker genieten van heerlijke asperge ”Limburgse goud” gerechten?
Boek dan het asperge arrangement en geniet van een 4-gangen diner met aperitief, luxe suite aan de Maaszijde en een heerlijk Valuas ontbijt om het verblijf af te sluiten.  Voor € 490,00 o.b.v. 2 personen kunt u komen genieten van dit prachtig  arrangement.

 

Gastronomische Tour

Een unieke gastronomische vakantie in eigen land? Eric Swaghoven en 6 collega Patrons bieden u een once in a lifetime experience.  

Bij Hotel-Restaurant Valuas en onze 6 collega Patrons gaat het gastronomisch genieten verder dan de presentatie aan tafel. U verblijft op hoogstaand niveau te midden van Nationale Parken en ander regionaal schoon.  

Dankzij de prachtige ligging in de natuurrijke uithoeken van Nederland, ontdekt u binnen 7 bezoeken, het aanbod aan Nederlands pracht.  

ONTDEK DE REGIO 

Niemand kent de regio beter dan de Patron die er zijn inspiratie en producten vandaan haalt. Samen met onze collega Patrons hebben we de mooiste plekjes voor u uitgezocht in de regio en hebben we deze vertaald naar een route die u langs ‘best kept spots’, culturele en historische bezienswaardigheden leidt. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om locaties te bezoeken waar wij als Patrons mee samen werken.   

UW TOUR 

Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te touren. U bepaalt de duur van uw verblijf en de lengte van de tour.  

Zie onderstaande brochure voor meer informatie over de Gastronomische tour.

LPC_brochure

Valuas deluxe arrangement

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme ‘Valuas gevoel’.

Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte, kom heerlijk tot rust bij Valuas en geniet van al het moois dat Limburg u te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om er vervolgens lekker een dagje op uit te gaan, te winkelen, een fietstocht te maken of om wandelend de omgeving te verkennen. Uiteraard er zijn nog veel meer mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

’s Avonds ontvangen wij u, met een heerlijk glas champagne en serveren wij een prachtig 6-gangen diner in ons restaurant. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en huisgemaakte friandise. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maas- of stadszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe 8–gangen verrassingsontbijt.

Valuas-DELUXE arrangement € 595,00 (op basis van 2 personen)*

Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor € 75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)

* Het DELUXE arrangement is inclusief: overnachting in een Luxe Suite Maaszijde óf stadszijde, toeristenbelasting, luxe 8-gangen verrassingsontbijt, 6-gangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Friet-ei workshop

Het bekende friet-ei van Restaurant Valuas zelf maken? Wij nodigen u uit in onze keuken om dit gerecht samen met een van de koks van Valuas te bereiden. Ze laten u zien wat het geheim achter het befaamde friet-ei van Valuas is. Na deze workshop, gaat u natuurlijk lekker genieten van het eigen gemaakte friet-ei in onze brasserie LaVie.

De workshop kan geboekt worden van dinsdag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Deelname aan deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon met een maximum van 6 deelnemers.

€ 27,50 per persoon (exclusief drank)

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar.

HIGH-TEA

Wilt u genieten van een héérlijke high-tea met uitzicht over de Maas, kom dan naar Valuas! Wij serveren diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, belegd met luxe beleg. Vervolgens een lekker soepje en een Valuas bitterbal, gevolgd door kleine hartige en zoete gerechten uit onze keuken en 2 koppen koffie of thee per persoon.

De high-tea is vanaf € 37,50 per persoon.

De high-tea is namelijk ook uit te breiden met champagne, wijn of andere diverse lekkernijen! Maak u wensen kenbaar en wij maken het mogelijk.