Arrangementen

Najaar arrangement 2022

Komt u ook genieten van ons prachtig najaar arrangement? Dit arrangement is te boeken t/m eind december m.u.v. 24, 25 en 26 december 2022.

Komt u ook genieten van een overheerlijk 4-gangen Restaurant diner, waarin de ingrediënten van het seizoen centraal staan? U overnacht in 1 van onze luxe suites in combinatie met een lekker ontbijtje. Wij zien ernaar uit, u te verwelkomen bij Hotel Restaurant Valuas in Venlo, de “verborgen parel” aan de Maas

Het najaar arrangement is te boeken voor € 237,50 per persoon o.b.v. 2 personen te reserveren.

Kerstarrangement 2022

Komt u zaterdag 24, zondag 25 of maandag 26 december ook heerlijk genieten van het Kerstarrangement bij Hotel Restaurant Valuas? Geniet van ons mooie Kerst arrangement en beleef wat Valuas en haar natuurlijke omgeving u te bieden heeft. Wij verwelkomen u graag! Informeer en reserveer via info@valuas-hr.nl of 077-3541141

Het Kerstarrangement houdt het volgende in: aperitief, 5-gangen kerstmenu, tafelwater, wijn arrangement, koffie / thee met huisgemaakte friandises, overnachting in 1 van onze prachtige suites en als mooie afsluiting een heerlijk Valuas ontbijt.

Kerstarrangement met een luxe Maas- of Stadszijde suite  € 357,50 per persoon o.b.v. 2 personen te reserveren.

Gastronomische Tour

Een unieke gastronomische vakantie in eigen land? Eric Swaghoven en 6 collega Patrons bieden u een once in a lifetime experience.  

Bij Hotel-Restaurant Valuas en onze 6 collega Patrons gaat het gastronomisch genieten verder dan de presentatie aan tafel. U verblijft op hoogstaand niveau te midden van Nationale Parken en ander regionaal schoon.  

Dankzij de prachtige ligging in de natuurrijke uithoeken van Nederland, ontdekt u binnen 7 bezoeken, het aanbod aan Nederlands pracht.  

ONTDEK DE REGIO 

Niemand kent de regio beter dan de Patron die er zijn inspiratie en producten vandaan haalt. Samen met onze collega Patrons hebben we de mooiste plekjes voor u uitgezocht in de regio en hebben we deze vertaald naar een route die u langs ‘best kept spots’, culturele en historische bezienswaardigheden leidt. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om locaties te bezoeken waar wij als Patrons mee samen werken.   

UW TOUR 

Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te touren. U bepaalt de duur van uw verblijf en de lengte van de tour.  

Zie onderstaande brochure voor meer informatie over de Gastronomische tour.

LPC_brochure

Valuas deluxe arrangement 2022

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme ‘Valuas gevoel’.

Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte, kom heerlijk tot rust bij Valuas en geniet van al het moois dat Limburg u te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om er vervolgens lekker een dagje op uit te gaan, te winkelen, een fietstocht te maken of om wandelend de omgeving te verkennen. Uiteraard er zijn nog veel meer mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

’s Avonds ontvangen wij u, met een heerlijk glas champagne en serveren wij een prachtig 6-gangen diner in ons restaurant. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en huisgemaakte friandise. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maas- of stadszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe 8–gangen verrassingsontbijt.

Valuas-DELUXE arrangement € 595,00 (op basis van 2 personen)*

Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor € 75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)

* Het DELUXE arrangement is inclusief: overnachting in een Luxe Suite Maaszijde óf stadszijde, toeristenbelasting, luxe 8-gangen verrassingsontbijt, 6-gangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Het Deluxe arrangement is op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 december niet te reserveren.

Friet-ei workshop

Het bekende friet-ei van Restaurant Valuas zelf maken? Wij nodigen u uit in onze keuken om dit gerecht samen met een van de koks van Valuas te bereiden. Ze laten u zien wat het geheim achter het befaamde friet-ei van Valuas is. Na deze workshop, gaat u natuurlijk lekker genieten van het eigen gemaakte friet-ei in onze brasserie LaVie.

De workshop kan geboekt worden van dinsdag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Deelname aan deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon met een maximum van 6 deelnemers.

€ 27,50 per persoon (exclusief drank)

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar.

HIGH-TEA

Wilt u genieten van een héérlijke high-tea met uitzicht over de Maas, kom dan naar Valuas! Wij serveren diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, belegd met luxe beleg. Vervolgens een lekker soepje en een Valuas bitterbal, gevolgd door kleine hartige en zoete gerechten uit onze keuken en 2 koppen koffie of thee per persoon.

De high-tea is vanaf € 37,50 per persoon.

De high-tea is namelijk ook uit te breiden met champagne, wijn of andere diverse lekkernijen! Maak u wensen kenbaar en wij maken het mogelijk.