Arrangementen

Valuas voorjaarsarrangement 2021

Er even lekker samen tussenuit in eigen land dit voorjaar? Of met de kinderen naar Venlo tijdens het voorjaar? Kom dan naar Hotel Restaurant Valuas voor een heerlijk voorjaarsarrangement waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en Venlo. Maak een heerlijk wandeling of ontdek al fietsend, de leukste plekjes van Venlo en omgeving.

Of u nu een nacht, een paar nachten, met z’n tweetjes of met het hele gezin wilt genieten, het kan bij Valuas allemaal!

Wij bieden voor de periode in het voorjaar (wanneer het hotel weer open mag door de huidige corona maatregelen), een heerlijk arrangement, om het echte Valuas gevoel te beleven. Het arrangement is inclusief toeristenbelasting, standaard ontbijt en 4-gangendiner incl. aperitief in ons restaurant.

De basis van het voorjaars arrangement is als volgt:

Luxe Suite stadszijde incl. standaard ontbijt                        € 185,00 (obv 1 persoon)

Luxe Suite stadszijde incl. standaard ontbijt                        € 305,00 (obv 2 personen)

Luxe Suite Maaszijde incl. standaard ontbijt                       € 220,00 (obv 1 persoon)

Luxe Suite Maaszijde incl. standaard ontbijt                       € 340,00 (obv 2 personen)

De suites aan de Maaszijde zijn uitermate geschikt als familie kamer. Per bed rekenen wij € 50,00 extra per nacht inclusief toeristenbelasting. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar rekenen wij voor een standaard ontbijt € 7,50.

Voor een luxe, uitgebreid ontbijt rekenen wij een meerprijs van € 8,00 per persoon.

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar, zodat wij als team Valuas voor u een onvergetelijk verblijf kunnen verzorgen! Zoals een lunch, activiteiten enzovoorts.

GASTRONOMISCHE TOUR 

Een unieke gastronomische vakantie in eigen land? Eric Swaghoven en 6 collega Patrons bieden u een once in a lifetime experience.  

Bij Hotel-Restaurant Valuas en onze 6 collega Patrons gaat het gastronomisch genieten verder dan de presentatie aan tafel. U verblijft op hoogstaand niveau te midden van Nationale Parken en ander regionaal schoon.  

Dankzij de prachtige ligging in de natuurrijke uithoeken van Nederland, ontdekt u binnen 7 bezoeken, het aanbod aan Nederlands pracht.  

ONTDEK DE REGIO 

Niemand kent de regio beter dan de Patron die er zijn inspiratie en producten vandaan haalt. Samen met onze collega Patrons hebben we de mooiste plekjes voor u uitgezocht in de regio en hebben we deze vertaald naar een route die u langs ‘best kept spots’, culturele en historische bezienswaardigheden leidt. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om locaties te bezoeken waar wij als Patrons mee samen werken.   

UW TOUR 

Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te touren. U bepaalt de duur van uw verblijf en de lengte van de tour.  

Vraag hier de brochure op of boek direct uw tour online, op de website van de Patron 

Valuas business arrangement

Na een dag hard werken arriveert u in ons hotel waarna u even bijkomt in uw luxe suite aan de Stadszijde. ’s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen diner en een kopje koffie of thee met een heerlijke huisgemaakte friandise in onze brasserie LaVie. Om de dag weer fris en vol energie te beginnen sluit u uw verblijf af met een heerlijk ontbijt.

De basis van het Business arrangement is als volgt:

Luxe Suite stadszijde                     € 140,00 (op basis van 1 persoon)*

Luxe Suite stadszijde                     € 225,00 (op basis van 2 personen)*

* Bovenstaande arrangementen zijn inclusief: Luxe Suite stadszijde, toeristenbelasting, standaard ontbijt, 3-gangen diner en een kopje/koffie thee.

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar, zodat wij als team Valuas voor u een onvergetelijk verblijf kunnen verzorgen!

Valuas deluxe arrangement

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme ‘Valuas gevoel’.

Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte en kom heerlijk tot rust bij Valuas en geniet van al het moois wat Limburg u te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om er vervolgens lekker een dag op uit te gaan, een fietstocht te maken of om wandelend de omgeving te verkennen. Uiteraard er zijn nog veel meer mogelijkheden, we denken graag met u mee!

’s Avonds geniet u van een prachtig 6-gangen diner waarbij u start met een heerlijk glas champagne. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee met een huisgemaakte friandise. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maaszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe ontbijt!

Valuas-DELUXE arrangement € 425,00 (op basis van 2 personen)*

Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor € 75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)

* Bovenstaand arrangement is inclusief: Luxe Suite Maaszijde, toeristenbelasting, luxe ontbijt, 6-gangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Friet-ei workshop

Het bekende friet-ei van Restaurant Valuas zelf make? Wij nodigen u uit in onze keuken om dit gerecht samen met een van de koks van Valuas te bereiden. Ze laten u zien wat het geheim achter het befaamde friet-ei van Valuas is. Na deze workshop, gaat u natuurlijk lekker genieten van het eigen gemaakte friet-ei in onze brasserie LaVie.

De workshop kan geboekt worden van maandag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Deelname aan deze workshop is mogelijk vanaf 1 persoon met een maximum van 6 deelnemers.

€ 25,- per persoon (exclusief drank)

Informeer naar alle mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar.

HIGH-TEA of HIGH-WINE

Wilt u genieten van een héérlijke high-tea met uitzicht over de Maas, kom dan naar Valuas! Wij serveren diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, belegd met luxe beleg. Vervolgens een lekker soepje en een Valuas bitterbal, gevolgd door kleine hartige en zoete gerechten uit onze keuken en 2 koppen koffie of thee per persoon.

De high-tea is vanaf € 37,50 per persoon.

De high-tea is namelijk ook uit te breiden met champagne, wijn of andere diverse lekkernijen! Maak u wensen kenbaar en wij maken het mogelijk.

 

Een High-Wine aan de Maas? Ook dat is mogelijk! Per gerecht krijgt u een heerlijke passende wijn. De High-Wine is te boeken vanaf 3 gerechtjes tot een max van 7 voor € 12,50 per gang in onze brasserie La Vie.