Puur genieten

Hotel Valuas

Hotel Valuas biedt de ideale locatie om van uw lunch en/of diner bij Valuas een meerdaags verblijf te maken. Maak uw bezoek compleet en logeer in ons 4 sterren boutique hotel in een van de 13 kamers. Alle kamers zijn eigentijds, ruim en comfortabel ingericht met warme tinten. Het merendeel van de kamers heeft uitzicht over de Maas en zijn van alle gemakken voorzien. Zoals airconditioning en inloopdouches. Word uitgeslapen wakker in het groen en verras uzelf met een heerlijk Valuas ontbijt of het 8-gangen luxe ontbijt met ons eigen versgebakken brood.

Wilt u op uw hotelkamer eten? Maak gebruik van onze persoonlijke roomservice en kies uit de complete menu- en wijnkaart van Brasserie La Vie.

In de omgeving van Venlo ontdekt u vele mogelijkheden tot ontspanning, recreatie en sport. U wilt graag iets actief doen? Valuas is direct gelegen aan het Pieterpad en aan het begin van natuurgebied de Maascorridor. U vindt er de mooiste wandel- en fietsroutes in overvloed. Het is mogelijk om fietsen te huren via Valuas. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u dit doorgeven bij uw reservering!

Business as usual

Ook voor de zakelijke markt is Valuas een uitgelezen plek om te overnachten. Ons hotel is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg (A73 en A67) en ligt in de directe omgeving van verschillende bedrijventerreinen in Venlo. Düsseldorf en Eindhoven airport liggen slechts op 45 minuten rijden van ons hotel.

Openingstijden van het hotel:

Maandag check-in vanaf 16.00 uur.

Dinsdag t/m zaterdag check-in vanaf 15.00 uur en check-out tot 11.30 uur.

Op zondag zijn het hotel, de Brasserie en het restaurant gesloten.