Kroketterie

De Valuas kroket is een unieke kwaliteitskroket die in 2004 is ontwikkeld door Eric Swaghoven. Een goed gevulde rundvleeskroket met ± 35% draadjesvlees. Tegenwoordig is de Valuas kroket uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk van Valuas. Van een eigen krokketten lijn tot luxe en goed gevulde snacks die op maat worden gemaakt. Ons motto van de Valuas kroket luidt dan ook; ‘Smaakvol & bewust snacken’

Verschillende soorten

De Valuas kroket is in de loop der jaren gegroeid tot een krokettenmerk met diverse smaken. Om een kleine greep uit ons assortiment te nemen; onze goed gevulde Valuas rundvleeskroket, Hollandse garnalenkroket, geheel vegetarische champignonkroket en natuurlijk de seizoenskroketten zoals een aspergekroket, fazant/truffelkroket of wildkroket. Daarnaast hebben wij ook een geheel glutenvrije Valuaskroket ontwikkeld die gecertificeerd is door de Nederlandse Coeliakie vereniging.

Onze Valuas kroketten worden verkocht bij Valuas zelf, maar ook bij diverse verkooppunten in heel het land. Voor meer informatie, het actuele nieuws en onze verkooppunten neem eens een kijkje op onze website van de Valuas kroket.

Website Valuas kroket