Kroketterie

De Valuas kroket is een unieke kwaliteitskroket die in 2004 is ontwikkeld door Eric Swaghoven. Een goed gevulde rundvleeskroket met ±35% draadjesvlees. Tegenwoordig is de Valuas kroket uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk van Valuas. Van een eigen kroketten lijn tot luxe en goed gevulde snacks die op maat worden gemaakt. Ons motto van de Valuas kroket luidt dan ook; ‘Smaakvol & bewust snacken’.

Verschillende soorten

De Valuas kroket is in de loop der jaren gegroeid tot een kroketten merk met diverse smaken, om een kleine greep uit ons assortiment te nemen; onze goed gevulde Valuas rundvleeskroket, Hollandse garnalenkroket, geheel vegetarische champignon kroket en natuurlijk de seizoen kroketten zoals een asperge kroket, fazant/truffel kroket of hert kroket. Daarnaast hebben wij ook een geheel glutenvrije Valuas kroket ontwikkeld die gecertificeerd is door de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Onze Valuas kroketten worden verkocht bij Valuas zelf, maar ook bij diverse verkooppunten in heel het land. Voor meer informatie, het actuele nieuws en onze verkooppunten neem een kijkje op onze website van de Valuas kroket; www.valuaskroket.nl