Kroketterie

Gerust gezond snacken!

Smaakvol en bewust snacken? Proef de kwaliteitskroket en bitterbal met sterrenstatus uit de Kroketterie van Valuas.

De snackcultuur in Nederland verandert. Er is terecht meer aandacht voor kwalitatief betere en meer gezonde snacks. Met de Valuas Kroket waren wij onze tijd ver vooruit. Al in 2004 ontwikkelde Meesterkok Eric Swaghoven van sterrenrestaurant Valuas in Venlo een luxe rundvleeskroket waarin hij alleen de allerbeste ingrediënten verwerkte.

De Valuas Krokettenlijn telt nu bijna 40 verschillende smaken en formaten, van eigen productie, maatwerk tot private label.

Voor onze kroketten en bitterballen gebruiken we duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. In onze rundvleeskroket zit 45 procent rundvlees van de meest smaakvolle delen van het rund. Onze aspergekroket maken we met de asperges van de beste aspergeteler in de regio. Alleen Hollandse garnalen gaan in onze garnalenkroket en garnalenbisque gebruiken we als basis voor bouillon.

Kroketten met een seizoentwist

Onze kroketten zijn dol op het seizoen. Zoals boerenkool- en balkenbrijkroketten in de winter, aspergekroketten in het voorjaar, kroketten van tomaatrisotto in de zomer en kroketten van hert en wild in het najaar. In onze Kroketterie rollen we onze kroketten nog met de hand. Toegevoegde kunstmatige stoffen laten we natuurlijk achterwege. Het resultaat is een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten.

Kroketten op maat

Zelf een idee voor een kroket? De Valuas Kroketterie maakt ook kroketten op maat. Daarnaast ontwikkelt de Kroketterie op aanvraag ook andere producten en kunt u ons inschakelen voor het verbeteren van bestaande producten. Alles, indien gewenst, met private label.

Website Valuas kroket