Omhels culinair genieten

Het “Valuas menu”

De kaart van restaurant Valuas bestaat uit twee delen. Een overzichtelijke à la carte kaart met klassiekers van Eric zoals ossenhaas Stroganoff en het Valuas menu, met prachtige gerechten uit deze tijd met de mooiste ingrediënten uit eigen regio en land. Het Valuasmenu is een flexibel menu van twee tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor € 20,00 per gang. Hiermee stelt u zelf uw menu samen, van een driegangenlunch tot een avondvullend diner.

Deutsche Speisekarte restaurant

Onze wijnkaart is met hart en ziel samengesteld. Daar staan dan ook alleen maar wijnen op van een onberispelijke kwaliteit. De wijnkaart telt 320 wijnen van over de hele wereld, van traditioneel tot vernieuwend.

Er is een mooie selectie gemaakt van diverse wijnen in alle prijsklassen die per glas geschonken worden. Voor wie bij meerdere gerechten verschillende glazen wijn wil proeven verzorgt de sommelier graag een bijpassend glas wijn uit deze open wijn selectie. De wijnservice in restaurant Valuas wordt door restaurantgids Grootspraak gewaardeerd met 5 druiventrosjes, wat het hoogst haalbare is.