Sfeer

U merkt aan alles dat restaurant Valuas het visitekaartje van het bedrijf is. Stijlvol en eigentijds ingericht, warm en toegankelijk met veel privacy. Hier geniet u van de smaakvolle gerechten van Eric Swaghoven opgediend met veel aandacht voor de gast. Hier vinden ze het heerlijk om gasten te verwennen en dat ze veel plezier hebben in hun werk is te merken. Hier een lach, daar een kwinkslag en dat ziet u ook op uw bord terug, want op het Valuasbord schijnt altijd de zon. Eric omschrijft zijn kookstijl als modern Frans met internationale accenten en hij verwierf er in 2005 een Michelinster mee.

Bron van het genieten

Middelpunt en eyecatcher van het restaurant is de Bron van het Genieten, de langwerpige tafel met de waterbron. Vanaf daar worden de gerechten die uit de keuken van Eric komen aan tafel uitgeserveerd en geniet u van al het lekkers dat Valuas u biedt. In de zomer verwennen we u graag op ons mooie terras met uitzicht over de Maas, natuurgebied de Maas Corridor en Venlo in de verte.

Openingstijden restaurant

Maandag: 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur.
Dinsdag: 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur.
Woensdag: gesloten (groepen en meetings zijn mogelijk in overleg)
Donderdag: 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur.
Vrijdag: 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur.
Zaterdag: 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur.
Zondag: gesloten

Reserveren

Reserveren kan telefonisch via +31 77 3541141
of via mail op info@valuas-hr.nl