Omhels culinair genieten

RESTAURANT VALUAS

welkom in ons restaurant!

De place to be in Venlo en omstreken, om een heerlijk ontspannen en culinaire middag of avond te beleven!

Vanuit de open keuken, in ons restaurant, kunt u genieten van “live cooking” en worden de lekkerste gerechten bereidt. De menukaart van restaurant Valuas, bestaat uit een overzichtelijke à la carte kaart met klassiekers van Eric, van door de jaren heen. Wilt u genieten van meerdere van onze prachtige gerechten, dan kunt u zelf een menu samenstellen voor € 16,50 per gerecht.

Gerechten met een * zijn vegetarisch en wilt u zelf een menu samenstellen dan geldt er voor de gerechten met ** een toeslag van € 12,50

Wilt u zich door onze keukenbrigade laten verrassen? Ga dan voor het 4-gangen Valuas verrassings-menu, inclusief amuses, aperitief, wijnarrangement en friandises bij de koffie voor € 120,00 per persoon. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Onze wijnkaart is met hart en ziel samengesteld. Er staan dan ook alleen maar wijnen op van een onberispelijke kwaliteit, van over de hele wereld. De wijnkaart telt inmiddels 400 wijnen. De sommeliers helpen u graag met het maken van een passende keuze.

Unsere deutsche Restaurant kaart DU

Our English Restaurant kaart ENG