Het “Valuas menu”

De kaart van restaurant Valuas bestaat uit twee delen. Een overzichtelijke à la carte kaart met signatuurgerechten van Eric, klassiekers zoals zijn ossenhaas Stroganoff en het Valuasmenu. Het Valuasmenu is een flexibel menu van twee tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor € 18,-. Hiermee stelt u zelf uw menu samen, van een driegangenlunch tot een avondvullend diner.

Klik hier voor de Duitse menukaart / Für die deutsche Speisekarte klicken Sie hier!

(NL)

Wij geven u graag een indicatie van onze restaurantkaart.


Het "Valuas menu"

Keuze uit 2 of meerdere gangen, portionering is aangepast aan de grootte van het 9-gangen menu. Eventuele aanpassingen zijn natuurlijk mogelijk!

Prijs per gang € 18,00

  • “Fleur de Kaviaar” met citroen-peterselie sorbet
  • “Palet” van o.a. ganzenham, zuring, eekhoorntjes brood, mais en eitje
  • Aardappelspaghetti, spek, coquille tartaar, citroen-tijm, ham bouillon en Parmezaanse kaas
  • Boudin blanc van konijn en kreeft met mosterd en waterkers
  • Cassolette rivierkreeft, kikkerbil, spinazie, koriander en Amalfi citroen
  • Patrijs, spitskool, aardappel, trompet la mort, mosterd en truffel
  • Runderlende, rode wijnsaus, champignon, kervel en merg
  • ’Kaasproeverij’’
  • Savarin van zure room met grapefruit en yoghurt
  • Pure chocolade, zwarte bessen en vijgen

  • Voorgerechten

  • Kalfstartaar, knolselderij, Imperial kaviaar (10 gram) en gin tonic
  • € 47,50
  • Tartaar tonijn, rettich, zeewier, gember en terriyaki
  • € 30,00
  • Ganzenleverpaté, herfstgarnituren, wijndruiven en peperkoek
  • € 32,50
  • Bisque d’homard
  • € 30,00

    Hoofdgerechten

  • Roodbaars, dimsum paling, krokante groente, misu en shiitake
  • € 35,00
  • Langoustine en buikspek met duindoornbes, eikhaas en zeewier
  • € 40,00
  • Ree-pepersteak, pompoen in texturen en groene walnoot
  • € 40,00
  • Ossenhaas "Stroganoff" voor u aan tafel geprepareerd (2 personen)
  • € 42,50 p.p

    Desserts

  • Ons kaasassortiment
  • € 18,50
  • Oud Hollandse poffertjes met sucade fruit, rode wijn en kaneel
  • € 18,50
  • ’Ile flotante’’ vanille, bramen, rode biet en lavas
  • € 18,50
  • Soufflé van yoghurt, mandarijn, melkchocolade en rozemarijn
  • € 18,50