Valuas specials

Door de veelzijdigheid van Valuas kunt op alle momenten van de dag genieten van onze gastvrijheid. U kunt binnenlopen voor een kop koffie, glas wijn, een hapje, bittergarnituur of een snelle lunch in de brasserie. Of geniet u liever van een gastronomische lunch of diner in het restaurant? Ook een luxe verzorgde high tea behoort tot de mogelijkheden.

Valuas Clubkaart

Op woensdag is ons restaurant gesloten. Wij serveren dan in onze brasserie de Valuas clubkaart.

Clubkaart

Catering

Thuis genieten van Valuas kwaliteit? dat kan bijvoorbeeld met gerechten die wij speciaal voor u maken of met onze kerst thuis menu’s.

Wij maken wat u wenst, van exquise hapjes, soepen, ons zelfgebakken Valuas-brood, boter, onze zelf ge├»mporteerde olijfolie uit Liguri├ź en andere heerlijkheden die u na bestelling bij ons af kunt halen.

Wilt u in huiselijke sfeer een diner voor gasten verzorgen maar niet zelf koken? dan kunt u dat aan onze koks overlaten. Zij draaien hun hand niet om voor een fine dining bij u thuis of op locatie.

Maar ook grote partijen, bruiloften, barbecues, zakelijke bijeenkomsten, wij verzorgen het graag op locatie en altijd met Valuas kwaliteit.

Neem contact op voor meer informatie

Maasbar

De Maasbar is een gezellige bar waar u overdag of ’s avonds binnenloopt voor een kop koffie of voor een borrel met een hapje van onze uitgebreide barkaart. Naast bittergarnituren met onze beroemde Valuasbitterballen serveren wij ook oesters en scampi.

In de Maasbar houden we ook regelmatig onze thema-avonden, waarbij we een wijnproeverij met hapjes serveren. Ook kunt u hier genieten van onze High Tea, waarvoor de mooiste theesoorten worden geselecteerd of een private diner met een select gezelschap.

Valuas dinerbon

Verras uw partner, familielid, collega of vriend een met een Valuas dinerbon. Deze is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en wordt feestelijk voor u verpakt.

Bestel uw Valuas dinerbon

Wijnwinkel

Onze sommeliers hebben een mooie selectie gemaakt van diverse wijnen in alle prijsklassen. Indien gewenst kunt na afloop van uw verblijf uw favoriete wijn ook kopen in onze wijnwinkel. Zo kunt u thuis nog even nagenieten van uw verblijf bij Valuas. Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden.