Zakelijk

Een culinaire zakelijke lunch voor twee? Een uitgebreid diner? Een zakelijk event voor 120 personen? Ook zakelijk bent u bij Valuas aan het juiste adres. We denken graag met u mee en houden rekening met de eventuele beperkte tijd in uw agenda.

Brasserie La Vie is de perfecte gelegenheid voor een kleine vergadering. De wijnkamer en Maasbar lenen zich bij uitstek voor een groter aantal personen. Tussen de zaken door even een frisse neus halen? Valuas ligt centraal gelegen, in het groen direct aan het Pieterpad en natuurgebied de Maascorridor. U stapt uit de vergadering zo het wandelgebied in langs de altijd fascinerende Maas.

Uiteraard verzorgen wij voor een heerlijke lunch en laten uw gasten de dag afsluiten met een fantastisch diner.

Organiseert u een meerdaagse vergadersessie? U hoeft voor uw overnachting onze prachtige plek aan de Maas niet te verlaten. Valuas beschikt over 13 hotelkamers. En wat dacht u van een originele ontbijt-sessie met uw collega’s of zakelijke partners? Word uitgeslapen wakker in het groen en geniet van een 8-gangen luxe ontbijt met ons eigen versgebakken brood.

 

Maasbar

De Maasbar van Valuas is een unieke ruimte met een schitterend schilderachtig uitzicht over de Maas en de stad Venlo.

Oppervlakte: 60 m2

Maximale capaciteit: 12 personen

Opstelling: 1 grote tafel

 

Urbanuszaal

Het restaurant bestaat uit de Maaszaal en de Urbanuszaal. De Urbanuszaal is voor vergaderingen, feesten en besloten diners af te huren.

Oppervlakte: 100 m2

Maximale capaciteit: 35 personen

Opstelling:

  • Blok: 20 personen
  • Carré: 24 personen
  • Cabaret: 18 personen
  • Klas: 20 personen
  • Theater: 24 personen
  • U-vorm: 18 personen

 

Wijnkamer

De Wijnkamer is een uitstekende ruimte waar u met circa 20 personen kunt komen vergaderen of met een gezelschap kunt genieten van het Valuas moment! In deze ruimte is een gedeelte van onze wijnen zichtbaar voor het publiek.

Oppervlakte: 70 m2

Maximale capaciteit: 20 personen

Opstelling: 1 grote tafel (maximaal 18 personen) of 2 tafels (maximaal 20 personen)