Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Boeken

Verrijk uzelf of een ander met een culinair geschenk als een prachtig en door Eric gesigneerd boek. 

Het culinaire handboek over de asperge - "Asparagus"

Een laatste productie van Eric en zijn keukenteam is het culinaire handboek over de asperge - Asparagus. Een best seller dat door medialand geprezen wordt om zijn makkelijk te volgen recepturen en smakelijke achtergrondverhalen over alles omtrent de asperge. 

"Een culinaire reis door het hart van Noord-Limburg, waar de asperge meer dan een edele groente is. In dit smakelijke boek vol verhalen en recepturen reis je aan de hand van SVH Meesterkok Eric Swaghoven mee van veld tot vork, duik je in de rijke historie en het onbegrensde karakter van de asperge en maak je kennis met de smaak van het Zuiden. Met Asparagus tonen we de veelzijdigheid van de delicatesse die al eeuwenlang gekoesterd en gevierd wordt. Van de teelt tot het steken, de verschillende klassen, rassen en kleuren. Voel de trots van Noord-Limburg en begrijp waarom dit uitzonderlijke seizoensproduct groots in eenvoud is. En dan, het pièce de résistance: 56 recepturen die de smaakpapillen prikkelen en 14 technieken die jouw keukenvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Van klassiekers tot moderne twists; elk recept wordt vergezeld van sprekend beeld en duidelijke toelichtingen. Een doorgewinterde chef of simpelweg iemand die van lekker eten houdt? Dit handboek is hét begin van veel smakelijke momenten."

 

Asparagus is te koop voor € 55,00 excl. verzendkosten.
Een boek van SVH Meesterkok Eric Swaghoven en zijn keukenteam. Geproduceerd door Merel Waalder - Buro Food.

 

 

Ode aan de paling

Een ander smakelijk boek waar Eric Swaghoven als onderdeel van de Les Patrons Cuisiniers club, zijn aandeel aan heeft geleverd is het prachtige koffietafelboek de Ode aan de paling. 

"De Ode aan de paling is het nieuwste boek van Michelinchef Martin Kruithof ** van Restaurant De Lindenhof in Giethoorn. De ‘Ode’ is de kroning op het werk van Martins paling-ambassadeurschap. Kruithof behoort tot de Paling Patron Gilde en draagt zorg voor het behoud van de palingpopulatie. 

Het boek is tot stand gekomen, in samenwerking met alle 24 (Michelin) chefs én een welbekende nestor, van de gastronomische club ‘Les Patrons Cuisiniers’. 

Het prachtig vormgegeven koffietafel- en receptenboek geeft een inkijkje in de levensloop van de paling, haar bedreigingen en beschermingsmaatregelen en is een bundeling van gastronomische toprecepturen en persoonlijke verhalen over en van topchefs."

 

 

 

Bestellen

Vermeld in de comment sectie van onderstaande formulier uw gewenst boek. Is het een cadeau? Vermeld dan tevens de naam van de ontvanger en de gelegenheid waarom u deze persoon verrijkt met een van deze culinaire best sellers. 

Naam*:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail*:
Telefoon:
Aantal boeken:
Levering:

 

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers