Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English
Boutique Hotel

Boutique Hotel

Puur genieten in Hotel Valuas, een 5-sterren boutique hotel in Venlo.

Kamer boeken

Restaurant

Restaurant

Omhels culinair genieten! Dineren in ons gastronomisch top restaurant.

Reserveren

Brasserie

Brasserie

Overdag culinair genieten in onze dagzaak La Vie.

Reserveren

Zakelijk

Zakelijk

Wij bieden alle faciliteiten voor vergaderingen, workshops, trainingen voor bedrijven.

Nu ontdekken

Welkom

 

Boutique hotel, Brasserie, Fine dining

Welkom bij Hotel-Restaurant Valuas, de plek waar u volledig tot rust komt en geniet van bourgondische gastronomie, sierlijk natuurschoon en oprechte Limburgse hartelijkheid. 

Direct gelegen aan het bekende Pieterpad en natuurlint de Maascorridor vindt u hier uitgestrekte wandel- en fietsgebieden en geniet u vanaf het riante terras van een wijds uitzicht over de Maas.

Bij chef Eric Swaghoven en zijn team is het gastronomisch goed toeven. De modern-Franse Valuas cuisine verenigt ambacht met nieuwe technieken, omarmt wereldse invloeden en brengt vergeten tradities weer terug aan tafel. 

In onze gezellige ‘huiskamer’ - bekroond met een Bib Gourmand - Brasserie La Vie kunt u gedurende de dag terecht voor een kop koffie met huisgemaakt gebak of een ongedwongen lunch. Ziet u uit naar een culinair diner, dan bent  u aan het juiste adres in ons sfeervolle fine dining restaurant.  Waar u ook plaatsneemt, Eric en zijn team presenteren u pure gerechten bereid met kwaliteitsproducten, veelal rechtstreeks van de lokale bron verkregen.

Verblijft u in ons 5-sterren boutique hotel? Bekijkt u dan eens ons aanbod arrangementen, die een verblijf bij Valuas completeren.

Wij heten u graag welkom - Eric & Miriam Swaghoven - Team Valuas.

Tot gauw!

Eric en Miriam Swaghoven & team Valuas

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland van toepassing.

 

Van vrijdag 26 juli t/m maandag 12 augustus zijn wij gesloten. Op dinsdag 13 augustus bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom voor lunch in brasserie La Vie en voor diner om 18.00 uur in ons Restaurant.​

Nieuw kookboek Asparagus van Eric Swaghoven

Het praktische culinaire handboek Asparagus is uit!

SVH Meesterkok Eric Swaghoven bracht op 26 maart jongsleden zijn inmiddels bestseller boek Asparagus uit. Bestel via de button een gesigneerd exemplaar voor thuis!

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers