Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Kroketten

Duurzaam en kwalitatief snacken

Wie houdt er nu niet van een ambachtelijke kroket of bitterbal? De Valuas Kroketterie is zijn tijd ver vooruit en biedt een rijke selectie kwaliteitskroketten en -bitterballen, vervaardigd van uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Sinds 2004 produceert SVH Meesterkok Eric Swaghoven de Valuas Luxe Rundvleeskroket. Een kroket dat zijn succes dankt aan een rijke rundvleesvulling afkomstig van de meest smakelijke delen van het rund en het gebruik van uitsluitend de allerbeste ingrediënten. 

Tegenwoordig telt de Valuas krokettenlijn bijna 40 smaken en formaten. Naast de alom bekende rundvleeskroket vindt u binnen onze selectie de evenzo populaire garnalenkroket vervaardigd van uitsluitend Hollandse garnalen en een smakelijke garnalenbisque. De aspergekroket is de ultieme seizoenslieveling en wordt geroemd door haar rijke vulling van kwaliteitsasperges, afkomstig van de beste aspergeteler in de regio.

Seizoenskroket

Binnen onze lijn worden ook de seizoenen omarmd. Denk hierbij aan de pompoenkroket, de balkenbrijkroket, de zomerse kroket van tomaatrisotto en wanneer het wildseizoen in volle gang is, mag ook de kroket van hert niet ontbreken.

Onze kwaliteitsbelofte

Onze kroketten worden ambachtelijk bereid en met de hand gerold. Toegevoegde kleur- en smaakstoffen laten wij achterwege. Wij gaan uitsluitend voor een goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. 

Bestellen

Wij leveren maatwerk uit eigen productie en desgewenst onder private label. Heeft u een specifieke wens? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee. Ook wanneer het ter verbetering is van een reeds bestaand product. Tevens kunnen al onze producten geschikt voor oven / airfryer geproduceerd worden.

Meer informatie en de besteloptie vindt u op de Valuas Kroketterie website.  

 

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers