Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English
 

Kroketterie

 

Wie houdt er nu niet van een ambachtelijke kroket of bitterbal? De Valuas Kroketterie is zijn tijd ver vooruit en biedt een rijke selectie kwaliteitskroketten en -bitterballen, vervaardigd van uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

 

 

Eigen productie

Sinds 2004 ontwikkelt SVH Meesterkok Eric Swaghoven de Valuas luxe rundvleeskroket. Een kroket dat zijn succes dankt aan een rijke rundvleesvulling afkomstig van de meest smakelijke delen van het rund en het gebruik van uitsluitend de allerbeste ingrediënten. 

 

Valuas Krokettenlijn

Tegenwoordig telt de Valuas krokettenlijn bijna 40 smaken en formaten. Naast de alom bekende luxe rundvleeskroket vindt u binnen onze selectie de populaire garnalenkroket vervaardigd van uitsluitend Hollandse garnalen en een smakelijke garnalenbisque. De aspergekroket is de ultieme seizoenslieveling en wordt geroemd door haar rijke vulling van kwaliteitsasperges, afkomstig van de beste aspergeteler in de regio.

 

Seizoenstopper

Binnen onze lijn worden ook de seizoenen omarmd. Denk hierbij aan de pompoenkroket, de balkenbrijkroket, de zomerse kroket van tomaatrisotto en in het wildseizoen, de kroket van hert.

 

Ambachtelijke bereiding

Onze kroketten worden ambachtelijk bereid en met de hand gerold. Wij gaan uitsluitend voor een goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. 

 

Bestellen

Wij leveren maatwerk uit eigen productie en desgewenst onder private label. Heeft u een specifieke wens? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee. Ook wanneer het ter verbetering is van een reeds bestaand product.  Al onze producten kunnen geschikt voor oven / airfryer geproduceerd worden.

 

Meer informatie vindt u op de Valuas Kroketterie website

 

 

 

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers