Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Culinair

 

Omarm culinair genieten

Valuas staat sinds jaar en dag bekend om haar totaalgastronomie. De verweving van brasserie La Vie en het fine dining restaurant zorgt voor een passend culinair aanbod voor elke denkbare gelegenheid. 

Of u nu plaatsneemt op het riante zonneterras aan de Maas, in de brasserie of in het restaurant, Eric en zijn team serveren louter gerechten die zijn samengesteld van de mooiste lokaal verkregen, kraakverse ingrediënten. Van kruiden uit eigen moestuin, asperges uit het naburige Helden, zuivel en shiitake uit buurdorp Velden en vis uit onze Noordzee. 

Waar u in onze dagzaak geniet van een mooi ontbijt, patisserie uit eigen keuken, een ontspannen lunch of een aangeklede borrel, haalt u in ons gezellige fine dining restaurant uw gastronomische hart op aan het uitgebreide à la carte aanbod of een meergangen verrassingsmenu.

Naast het duurzame karakter sieren ambacht en traditie verenigt met mondiale invloeden, de karakteristieke keuken van Valuas. Die buiten dit alles sinds jaar en dag mondiaal bekendstaat om haar hoge mate van kwaliteit, gepresenteerd in een ontspannen setting.

Wijn

Onze wijnkaart is met veel zorg en kennis samengesteld door onze sommeliers. Zijn nemen u graag mee in ons riante aanbod, veelal biodynamische wijnen, afkomstig van zowel kleine spelers als de gerenommeerde groten. Bent u gecharmeerd van een wijn aan tafel, dan bent u van harte welkom in onze wijnwinkel om thuis de beleving voort te zetten. 

 

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers